LoveMatch

LoveMatch is een datingsite voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een beetje meer spanning, passie en avontuur in hun leven. Dit kan avontuur zijn in de vorm van een leuke date of chat, maar het kan ook om een serieuze partner gaan. Zelfs als je een affaire wil starten naast je huidige relatie, kun je bij LoveMatch terecht. Wat de datingsite zo anders maakt dan andere datingsites, is dat je niet per se een lid hoeft te zijn om andere leden een bericht te sturen. Zie je een leuk profiel op de homepage van de datingsite, dan hoef je alleen je naam, e-mailadres en geslacht ingeven om dit profiel een bericht te sturen. Dit is opvallend, omdat de meeste andere datingsites je wel verplichten om echt een profiel aan te maken als je berichten wil sturen naar andere leden.

De betrouwbaarheid van LoveMatch

Op de homepage van LoveMatch vind je links naar de Algemene Voorwaarden en de privacy overeenkomst, waarin je precies kunt lezen wat LoveMatch doet om jouw gegevens en privacy te beschermen. In de Algemene Voorwaarden staat bijvoorbeeld dat LoveMatch geen persoonlijke gegevens van leden op de datingsite zal publiceren of aan derden zal verstrekken. Verder heeft de datingsite ook technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens van leden te beveiligen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een veilige SSL-verbinding, zodat internetcriminelen jouw (betaal)gegevens niet kunnen stelen via LoveMatch.

Het enige minpunt op het gebied van privacy van leden, is dat de profielen van (nieuwe) leden gewoon op de homepage worden getoond met een foto en een nickname. Het e-mailadres staat er niet bij, maar veel leden zullen het niet prettig vinden dat ze op de homepage van een datingsite te zien zijn met een foto.

Inschrijven bij LoveMatch

Je kunt een bericht sturen naar een profiel op de homepage zonder een account aan te maken, maar voor wat meer actie heb je toch echt een account nodig bij LoveMatch. Om een account aan te maken, vul je je nickname in, kies je een e-mailadres en vul je in welk geslacht je hebt. Na het invullen van deze gegevens, krijg je een bevestigingsmail. Klik je op de activatielink in deze mail, dan is jouw account aangemaakt.

Na het klikken op de activatielink, krijg je dertig credits gratis van LoveMatch. Deze credits kun je meteen gebruiken om met andere leden van de datingsite in contact te komen, maar wij raden je aan om je profiel eerst wat verder in te vullen. Hoe meer informatie jij geeft in je profiel, hoe hoger jouw slagingskans op LoveMatch is.

De kosten van LoveMatch

Een voordeel van LoveMatch, is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten voor deze datingsite. Je betaalt wel een vergoeding voor veel van de functionaliteiten van de datingsite, maar dit doe je in de vorm van credits. Per bericht dat je wil versturen, betaal je bijvoorbeeld tien credits. De dertig credits die jij bij de aanmelding krijgt, zijn dus goed voor drie berichten.

De kosten die je moet betalen om credits te kopen bij LoveMatch, zijn de volgende:

  • 100 credits voor 20 euro.
  • 200 credits voor 40 euro.
  • 450 credits voor 75 euro.
  • 580 credits voor 100 euro.
  • 930 credits voor 150 euro.

Je kunt je betaling voldoen door gebruik te maken van de betalingsmogelijkheden iDeal, MrCash/Bancontact of een creditcard. De credits die je koopt, zijn maximaal 12 maanden geldig en je kunt nooit geld terugkrijgen op credits die je eenmaal hebt aangeschaft.

De mobiele app van LoveMatch

LoveMatch heeft geen mobiele app, maar beschikt wel over een mobiele website die goed werkt op smartphones en tablets.

Acties en kortingen

LoveMatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij LoveMatch

Als je geen gebruik meer wil maken van LoveMatch, kun je je uitschrijven bij deze datingsite. Heb je je profiel langer dan 12 maanden niet gebruikt, dan wordt deze zelfs automatisch verwijderd. Is dit niet het geval en moet je het profiel zelf verwijderen, dan doe je dit door de volgende stappen te volgen:

  1. Log je in bij LoveMatch.
  2. Klik op het icoontje van het tandwiel dat rechtsboven de homepage van LoveMatch staat.
  3. Ga naar ‘Instellingen’.
  4. Klik op ‘Account opheffen’, onderaan de pagina.

Heb je dit gedaan, dan krijg je een e-mail om jouw verzoek te bevestigen. Pas als je op de link in de mail hebt geklikt, is jouw account echt verwijderd. Let op: als je nog credits hebt op het moment van uitschrijven, worden deze verwijderd zonder dat je hier je geld voor terug krijgt.

6 Total Score
LoveMatch Review

LoveMatch is een datingsite voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een beetje meer spanning, passie en avontuur in hun leven.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Funtionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply