LoveHunter.nl

Maak gebruik van de datingsite LoveHunter.nl als je op zoek bent naar een leuke single man of vrouw in je omgeving. De datingsite zelf geeft aan dat veel leden binnen het datingnetwerk op zoek zijn naar een spannende date of een vaste relatie. Opvallend is dat wanneer je het ledenbestand van de website wilt bekijken, je een foutmelding in beeld krijgt. Het is zodoende niet mogelijk om de profielen van leden te bekijken, zonder eerst zelf een profiel aan te hebben gemaakt. Dit kan als een nadeel beschouwd worden, omdat je vooraf nooit precies weet wat je van een datingsite kunt verwachten.

Het zou kunnen zijn dat deze foutmelding na het schrijven van deze recensie verholpen is. In dat geval is het dus wel mogelijk om profielen van leden te bekijken zonder eerst zelf een account aan te moeten maken.

Een profiel aanmaken bij LoveHunter.nl

Op LoveHunter.nl is het aanmaken van een nieuw profiel heel eenvoudig. Helaas is er op de homepage van deze datingsite weinig informatie te vinden over het aantal actieve leden, het beleid tegen nepprofielen, enzovoorts. Je schrijft je dus voor iets in, waarvan je niet zeker weet dat je het veel zal gaan gebruiken! Pas dus enigszins op bij de informatie die je aan je profiel op deze datingsite toevoegt. Het kan voorkomen dat er op een onveilige manier met deze informatie omgegaan wordt. Informatie over je haarkleur, ogen, etc. kun je natuurlijk zonder problemen delen. Zo krijgen andere leden direct een goed beeld van je!

Nu je een profiel hebt aangemaakt is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke single man of vrouw. Het is niet altijd even eenvoudig om een leuke match te vinden. Gelukkig biedt de website hier een zoekfunctie voor, waarbij je verschillende filters kunt gebruiken. Bij het doorzoeken van de leden is het belangrijk om op nepprofielen te letten. Dit zijn profielen van veel te knappe mannen en vrouwen, die je geld afhandig proberen te maken. De foto’s in deze profielen zullen in het merendeel van de gevallen nep zijn.

Een nepprofiel herkennen op datingsites

Het idee achter een nepprofiel is dat zij je zo lang mogelijk aan de praat proberen te houden. Bij LoveHunter.nl moet je per bericht betalen met credits, die je via de datingsite zelf kunt kopen. Door lange conversaties met je te voeren verdient de datingsite al snel veel geld, omdat het aantal te betalen credits behoorlijk op kan lopen tijdens zo’n gesprek. Bij het aanmaken van een profiel krijg je wel standaard een aantal gratis credits, waarmee je het eerste contact kunt leggen. Als personen je heel doelbewust lang aan de praat houden, heb je vaak te maken met een nepprofiel. Ook ogen de foto’s van nepprofielen erg nep! Het gaat vaak om foto’s van mannen en vrouwen uit Oost-Europa, die willekeurig van internet zijn geplukt. Let ook op de mate waarin een profiel is ingevuld.

Voor- en nadelen van deze datingsite

LoveHunter.nl kan een leuke datingsite worden, mits de organisatie achter deze datingsite meer informatie over hun manier van werken geeft. Ook het grote aantal nepprofielen op deze datingsite zou moeten worden aangepakt om hoge kosten te voorkomen. Doordat dit gedeeltelijk het verdienmodel van de datingsite is, zal de kans klein zijn dat hier een oplossing voor geboden wordt.

Een voordeel aan de datingsite is wel dat het aanmaken van een account gratis is. Met dit account kun je in een bepaalde mate rondkijken op de datingsite zonder direct credits te moeten kopen. Dit is ook meteen een nadeel: het is niet mogelijk om profielen te bekijken zonder zelf een profiel aan te maken bij dit datingnetwerk.

 

 

6 Total Score
Review Love Hunter

Je kunt gratis een account aanmaken. Let op neoprofielen!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply