Love.nl is een populaire datingsite die je gebruikt om nieuwe mensen te leren kennen, ongeacht welke seksuele voorkeur je hebt. Wat deze datingsite uniek maakt, is het feit dat de datingsite ook een ingebouwde chatfunctie heeft die veel verder ontwikkeld is dan de chatfuncties van vergelijkbare datingsites. Je kunt Love.nl gebruiken om mensen te leren kennen voor nieuwe vriendschappen, maar ook om te daten of echt op zoek te gaan naar je ideale partner. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Love.nl in deze uitgebreide review en je komt er vanzelf achter of deze datingsite bij jou past.

De betrouwbaarheid van Love.nl

Love.nl is een vrij nieuwe datingsite en daarom heeft de website nog geen keurmerken ontvangen. Of de website keurmerken zal krijgen in de toekomst en hier mogelijk al mee bezig is, is niet bekend. Hoewel Love.nl (nog) geen keurmerken heeft, gaat het wel om een eerlijke, betrouwbare en veilige datingsite. In de Algemene Voorwaarden van de datingsite lees je precies wat Love.nl doet om jouw gegevens en privacy te beschermen, maar ook welke rechten en plichten je hebt als lid van de datingsite. In tegenstelling tot andere datingsites, die de Algemene Voorwaarden vaak een beetje verstoppen, zet Love.nl dit document prominent op de website en dit komt erg professioneel en transparant over.

Verder is Love.nl betrouwbaar omdat de datingsite het mogelijk maakt anoniem met leuke singles in contact te komen. Je kiest zelf welke gegevens je vrijgeeft en je kunt er ook gewoon voor kiezen om met een alias te gaan daten. Lekker veilig, zodat je jouw eigen privacy op jouw manier kunt beschermen.

Inschrijven bij Love.nl

Love.nl biedt twee mogelijkheden voor mensen die zich in willen schrijven bij de datingsite. Ten eerste kun je een profiel aanmaken en vervolgens inloggen met Facebook, waarbij Love.nl de basisgegevens van jouw Facebookaccount haalt. Heb je geen Facebook of wil je jouw Facebookaccount liever niet koppelen, dan kun je ook zonder Facebook inloggen bij Love.nl. In dit geval gebruik je gewoon je e-mailadres om een account aan te maken en vul je alle benodigde gegevens handmatig in.

De kosten van Love.nl

Enkele functies van Love.nl zijn gratis te gebruiken. Zo kun je je gratis inschrijven, kun je gratis matches ontvangen, kun je de chatroom van de datingsite gratis gebruiken en kun je profielen van andere leden ook gratis inzien. Wil je iemand een privébericht sturen buiten de openbare chatroom van Love.nl, dan heb je hier wel credits voor nodig. Voor credits betaal je 9,95 euro (500 credits), 14,95 euro (750 credits), 19,95 euro (1000 credits), 24,95 euro (1250 credits) of 29,95 euro (1500 credits).

Wil je niet steeds losse credits aanschaffen, dan kun je er ook voor kiezen om een premium lidmaatschap af te sluiten. Met dit lidmaatschap hoef je niet steeds losse credits te kopen en profiteer je bovendien van extra functionaliteiten bij het online daten, zoals de mogelijkheid om onbeperkt berichten te sturen. Voor het premium lidmaatschap betaal je 25,95 euro per maand (1 maand), 24,95 euro per maand (3 maanden), 22,95 euro per maand (6 maanden), 18,95 euro per maand (12 maanden) of 12,95 euro per maand (24 maanden).

De mobiele app van Love.nl

Op dit moment heeft Love.nl nog geen mobiele applicatie, maar hier komt verandering in. De datingsite geeft op het moment van het schrijven van deze review aan dat er binnen een half jaar een mobiele applicatie gelanceerd zal worden.

Acties en kortingen

Love.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Love.nl

Je kunt je altijd uitschrijven als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Love.nl, maar je moet er wel rekening mee houden dat je eventuele credits of openstaande abonnementsdagen in dit geval kwijt bent. Hier krijg je niet je geld voor terug, dus denk goed na of je je wel uit wil schrijven als je nog veel credits hebt of nog veel abonnementsdagen open hebt staan.

Om je uit te schrijven bij Love.nl, log je je in en ga je naar ‘Instellingen’ (bovenaan de homepage). Op de pagina die nu geopend wordt, vind je een knop met de tekst ‘Verwijder je account’. Heb je op deze knop geklikt, dan wordt jouw account op Love.nl meteen verwijderd.

 

6 Total Score
Love Review

Je kunt Love.nl gebruiken om mensen te leren kennen voor nieuwe vriendschappen, maar ook om te daten of echt op zoek te gaan naar je ideale partner.

Populaiteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6.5
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply