Lokaalcontact.nl

De naam van datingsite Lokaalcontact.nl doet hoogstwaarschijnlijk al vermoeden wat het idee achter deze datingsite is. Met Lokaalcontact.nl kom je in contact met mensen bij jou uit de buurt! Hoewel de naam van deze datingsite wellicht bij een nieuw concept past, is dat niet specifiek het geval. Deze datingsite wijkt namelijk nauwelijks af van veel andere datingsites. Ook wordt er op de homepage van deze datingsite nauwelijks informatie gedeeld over de werking van Lokaalcontact.

Zo is bijvoorbeeld niet duidelijk of je moet betalen voor het gebruik van de chatfunctie en het versturen van berichten. Kun je bijvoorbeeld gratis berichten sturen naar individuele gebruikers, of kun je alleen gratis chatten in een grotere groep? Enzovoorts.

Een profiel aanmaken bij Lokaalcontact.nl

Om profielen van andere leden te kunnen bekijken moet je een profiel aanmaken bij Lokaalcontact.nl. Het aanmaken van een profiel is gratis en gaat vrij snel! Het nadeel aan het feit dat je eerst een profiel aan moet maken om profielen te kunnen bekijken is dat je nooit zeker weet of de datingsite bij je past. Je weet bijvoorbeeld niet wat voor type singles je op de datingsite tegen zal komen, je hebt geen idee van het aantal actieve leden op de datingsite, enzovoorts. Om te voorkomen dat je na het aanmaken van een account voortdurend wordt lastiggevallen met mailtje, kan het lonen om een alternatief mailadres te gebruiken.

Leuk aan Lokaalcontact.nl is dat je deze datingsite ook als app kunt gebruiken op je mobiele telefoon of tablet. Er is immers niets fijner dan tijdens het kijken van je favoriete serie of televisieprogramma te chatten met leuke singles. Het kan erg vervelend zijn om dit steeds op een laptop of computer te moeten doen. Een smartphone of tablet is immers veel handzamer!

Nieuwe single mannen en vrouwen vinden

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je op zoek gaan naar een leuke match binnen het datingnetwerk wat Lokaalcontact.nl je biedt. Houd er rekening mee dat er binnen dit netwerk nepprofielen actief kunnen zijn. Onder nepprofielen verstaan we profielen die niet van echte mensen zijn. Dit kunnen profielen van de organisatie achter een datingsite zijn, of van mensen die je heel doelbewust geld afhandig proberen te maken. Dit doen zij bijvoorbeeld door zielige verhalen over zieke familieleden met je te delen. Ze vragen je in zo’n geval om geld over te maken zodat zij hun zieken familieleden kunnen bezoeken.

Trap hier nooit in, maar zoek in zo’n geval verder naar andere singles. Een normale single man of vrouw zou immers nooit zo brutaal zijn om al binnen een week om geld te vragen. Vaak houdt het contact met deze mensen al snel op als je zegt dat je geen geld over wilt maken. Pas ook op met het delen van telefoonnummers en andere persoonlijke informatie. Houd het contact eerst bij de datingsite zelf en stap pas later over naar Whatsapp, Facebook Messenger, enzovoorts.

Voor- en nadelen van Lokaalcontact.nl

Deze datingsite biedt verschillende voor- en nadelen. Het voornaamste voordeel van deze datingsite is dat je een gratis profiel aan kunt maken. Ook kun je volgens de datingsite gratis met andere mensen chatten. Een nadeel is echter dat er weinig informatie op de homepage van de website te vinden is. Zo weet je nooit wat je kunt verwachten van de datingsite. Ook opvallend is het ontbreken van duidelijke voorwaarden voor het gebruik van dit online datingnetwerk. Het zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden als je overweegt om hier een account aan te maken.

 

6 Total Score
Review Lokaalcontact

Je kunt Gratis chatten

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply