Lieverdanlief.com

 

Niet iedereen zal even positief zijn over de online datingsite Lieverdanlief.com! Dit heeft onder meer te maken met het creditsysteem wat binnen dit datingnetwerk gebruikt wordt. Voor het versturen van berichten naar andere leden dien je eerst credits aan te schaffen. Het aanmaken van een account is wel gratis bij Lieverdanlief.com, waardoor je eerst rustig rond kunt kijken of je geschikte single mannen of vrouwen op de datingsite vindt. Opvallend is dat er op de voorpagina van dit datingnetwerk weinig tot niets te vinden is over de kosten voor de aanschaf van credits voor het versturen van berichten. 

Matches zoeken bij Lieverdanlief.com

Na het aanmaken van een profiel bij Lieverdanlief.com kun je op zoek gaan naar een leuke match. Het vinden van matches is niet altijd even eenvoudig, omdat veel foto’s te mooi om waar te zijn lijken. Trap hier niet in, want vaak zal het hierbij om een nepprofiel gaan! Denk daarbij dat als zij jou zo leuk zouden vinden, ze je al een berichtje hadden gestuurd. Vaak zijn de foto’s die op deze profielen staan van internet geplukt en dus absoluut niet kloppend. Mocht je zo’n nepprofiel een berichtje sturen, dan krijg je vaak een bericht terug van iemand die in de organisatie van de datingsite zit. Het feit dat je bij Lieverdanlief.com per bericht moet betalen kan de kosten flink laten oplopen. Dit geldt in het bijzonder wanneer je voor een langere tijd contact met een nepprofiel blijft houden. Reden genoeg om deze nepprofielen zo goed mogelijk te vermijden!

Nepprofielen vermijden op datingsites

Het is gelukkig relatief eenvoudig om een nepprofiel te herkennen. Zo heeft een nepprofiel vaak een veel te mooie profielfoto, van een man of vrouw die naar alle waarschijnlijkheid geen single meer is. Daarbij zijn de profielen van deze nepprofielen vaak nauwelijks gevuld met persoonlijke informatie, in de hoop dat je hier naar zal vragen. Des te meer je immers vraagt, des te meer berichten zal dit ook kosten en dus des te hoger zullen de inkomsten van de datingsite liggen. Trap hier niet in, maar kijk vooraf goed of een profiel betrouwbaar lijkt! Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere single man of vrouw. Hoe knap deze single ook lijkt te zijn!

Opvallend is overigens ook dat nepprofielen vaak gedurende de hele dag actief zijn. Veel singles zullen overdag werken en in de nacht slapen. Bij deze nepprofielen lijkt het net alsof ze altijd beschikbaar zijn. Ze reageren vaak op de gekste momenten, wat je mogelijk al zal doen laten vermoeden dat het om een nepprofiel gaat.

Voor- en nadelen van Lieverdanlief.com

Het moge duidelijk zijn dat de nepprofielen die op deze datingsite actief zijn een groot nadeel vormen. Nepprofielen zorgen voor teleurstellingen en maken je daarbij ook nog eens ontzettend veel geld afhandig. Als enig voordeel van deze datingsite kan nog worden aangemerkt dat het aanmaken van een account gratis is. Zo kun je in ieder geval rondkijken op deze datingsite.

 

6 Total Score
Review Lieverdanlief

Het moge duidelijk zijn dat de nepprofielen die op deze datingsite actief zijn een groot nadeel vormen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply