Kristien is een unieke datingsite. Als je de Algemene Voorwaarden van de datingsite doorleest, lees je namelijk dat deze website puur gericht is op entertainment. Sterker nog, het tot stand brengen van fysieke contacten is niet de bedoeling. Je schrijft je dus in op deze datingsite als je gewoon wat wil chatten, maar niet per se als je jouw contact ook een keer in het echt wil zien. Dit heb je natuurlijk zelf in de hand, maar de datingsite Kristien stimuleert dit verder niet. Het is dus vooral een datingsite waar mensen zich voor de lol voor inschrijven, niet om een potentiële partner te vinden.

De leden van Kristien

Kijken we tussen de leden van datingsite Kristien, dan zien we dat de meeste leden dames zijn. Het kan natuurlijk zo zijn dat de mannelijke profielen door de datingsite een beetje verborgen worden (bijvoorbeeld door deze op de laatste pagina met profielen te zetten), maar het lijkt erop dat deze datingsite voornamelijk vrouwelijke leden heeft. Wat ons ook opvalt, is dat veel getoonde profielen erg oud zijn. Deze profielen zijn niet een jaar geleden aangemaakt, maar bestaan al vijf tot zeven jaar. Dit wil niet zeggen dat de profielen niet meer actief zijn, maar de kans is natuurlijk wel groot dat dit het geval is. Er zijn maar weinig mensen die vijf tot zeven jaar lang actief online daten met hetzelfde profiel.

Kristien: vooral voor de lol

Je kunt je het beste inschrijven voor Kristien als je gewoon voor de lol online wil daten. De datingsite richt zich op mensen die nieuwe contacten op willen doen, maar hier niet per se echt iets mee willen doen. Overigens kun je je ook inschrijven als je een relatie hebt of getrouwd bent, want bij deze datingsite date je volledig anoniem. Wil je gewoon wat chatten met andere dames en heren zonder echt af te spreken, dan is deze datingsite zeker geschikt.

De plus- en minpunten van Kristien

De belangrijkste pluspunten van deze datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven.
  • De datingsite spreekt een brede doelgroep aan. Je kunt lid worden om erotische contacten op te doen, maar ook om nieuwe vriendschappen op te doen.

De minpunten van deze datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite heeft voornamelijk vrouwelijke leden. Dit is een pluspunt voor de heren, maar zeker een minpunt voor de dames.
  • Veel getoonde profielen zijn waarschijnlijk niet meer actief.
  • De datingsite is puur opgericht voor online entertainment. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat je een van de leden van de datingsite ooit ontmoet.

De kosten van Kristien

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite, maar je hebt wel betaalde credits nodig om berichten te kunnen versturen. Hoe duur deze credits precies zijn, is niet duidelijk. Dit staat bijvoorbeeld niet in de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Je kunt de kosten van de credits pas zien als je je inlogt bij de datingsite en besluit credits te kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply