KomDaten is een online datingsite die veel weg heeft van Relatieplanet.nl! Niet voor niets wordt deze website als een kloon van de bekende datingsite beschouwd. Opvallend is ook dat wanneer je uitgebreid profielen wilt bekijken, je automatisch doorgestuurd wordt naar Relatieplanet.nl. Dit doet vermoeden dat KomDaten in het bezit is van dezelfde organisatie als Relatieplanet.nl zelf! Juist door deze koppeling komt KomDaten over als een zeer betrouwbare online datingsite.

Deze datingsite bestaat nog niet heel lang. De koppeling met Relatieplanet.nl zorgt er echter voor dat er al voldoende single mannen en vrouwen actief zijn om een leuke match te kunnen vinden. Opvallend is ook het feit dat het aantal actieve mannen en vrouwen op deze datingsite ongeveer gelijk is.

Een account aanmaken en singles zoeken

Het aanmaken van een account bij KomDaten is heel eenvoudig! Op de homepage van de website vind je een simpel formulier om je profiel te registreren. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je het profiel verder invullen met persoonlijke gegevens. Des te vollediger je profiel is, des te groter is ook de kans dat je een leuke single man of vrouw vindt. Het is ook aan te raden om een foto aan je profiel toe te voegen. Zo krijgen andere leden direct een goed beeld van je.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je andere profielen bekijken. De koppeling met Relatieplanet.nl kan het soms wat verwarrend maken op welke website je aan het zoeken bent. Op de website van KomDaten zelf staat helaas weinig beschreven over de samenwerking met Relatieplanet.nl, waardoor niet precies duidelijk is hoe deze koppeling werkt. Heb je een leuke match gevonden? In dat geval kun je hem of haar een berichtje sturen! Het versturen van berichten is helaas niet gratis, net als dat dit op Relatieplanet.nl zelf ook niet het geval is.

Beperkt aantal nepprofielen

Steeds vaker krijgen mensen die actief zijn op online datingsites te maken met nepprofielen, die singles geld afhandig proberen te maken. Vaak gaat dit om mensen met een veel te mooie profielfoto, die je zielige verhalen vertellen en je vragen om geld over te maken. Trap hier in geen geval in en maak pas geld over als je elkaar volledig vertrouwt en in het echt gezien hebt. Mede door het feit dat je voor het gebruik van KomDaten moet betalen, is de kans dat je nepprofielen treft relatief klein.

Voor- en nadelen van KomDaten

Deze datingsite oogt fris en betrouwbaar! De website werd in 2017 geopend en is duidelijk bezig naam te maken onder single mannen en vrouwen. Een groot voordeel aan de website is dat je geheel kosteloos een account aan kunt maken. Daarbij maakt het datingnetwerk deel uit van Relatieplanet.nl, wat al als een zeer betrouwbare datingsite te boek staat onder singles. Als nadeel van deze datingsite kan worden ingebracht dat niet geheel duidelijk is hoe de koppeling tussen KomDaten en Relatieplanet.nl in elkaar steekt. Dit kan voor enige verwarring zorgen wanneer je deze datingsite gebruikt.

 

6 Total Score
Review KomDaten

Deze datingsite oogt fris en betrouwbaar

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply