Klik2Match.nl

Online daten binnen het datingnetwerk van Klik2Match.nl is gratis! Niet alleen het aanmaken van een account op deze datingsite is kosteloos, ook het gebruik van de verschillende functies is dat. De inkomsten worden naar eigen zeggen gegenereerd met advertenties, die je op verschillende plekken op de website tegenkomt. De advertenties kunnen als een nadeel van Klik2Match.nl worden beschouwd, omdat ze soms zeer nadrukkelijk op je beeldscherm aanwezig zijn.

Een gratis account aanmaken

Voordat je de profielen van andere singles op Klik2Match.nl kunt benaderen, dien je een account aan te maken. Een van de mogelijkheden die deze datingsite je hierbij biedt is het aanmaken van een account met je Facebook-profiel. Hierdoor wordt het merendeel van de benodigde gegevens automatisch voor je ingevuld. De ontbrekende details kun je vervolgens handmatig invullen. Om misbruik te voorkomen worden foto’s die je aan je profiel toevoegt standaard van een watermerk voorzien. Zo kunnen andere mensen deze foto’s niet voor hun eigen profiel of elders gebruiken. Is het invullen van je profiel gelukt? Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar een leuke match!

Matches zoeken op Klik2Match.nl

Het vinden van een geschikte match is heel simpel bij Klik2Match.nl. Je kunt de uitgebreide zoekfunctie op deze datingsite gebruiken om singles te vinden bij jou in de buurt. Kies bijvoorbeeld voor singles uit een bepaalde regio, een bepaalde leeftijdscategorie, enzovoorts. Door heel specifiek te zoeken vind je single mannen en vrouwen die naadloos aansluiten bij je voorkeuren.

Wanneer je een leuke single gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar gratis berichten sturen. Je hoeft dus geen credits te kopen om profielen te kunnen bekijken of berichtjes te kunnen versturen. Houd er rekening mee dat er door deze manier van merken nepprofielen op de datingsite actief kunnen zijn. Nepprofielen proberen je geld afhandig te maken door bijvoorbeeld geld te vragen voor zieke familieleden, het vervoer naar jullie eerste date, telefoonkosten, enzovoorts. Trap hier niet in, maar zoek verder naar een andere leuke date!

Hoe herken ik een nepprofiel?

Een nepprofiel zal al na een paar berichten om je telefoonnummer of Skype-gebruikersnaam vragen. Wanneer je deze niet direct geeft zal een nepprofiel al snel afhaken en op zoek gaan naar een ander slachtoffer. Ook herken je nepprofielen aan veel te knappe single mannen of vrouwen, waarvan je niet verwacht dat ze op een datingsite als Klik2Match.nl actief zijn. Vaak zijn deze foto’s van andere websites of profielen op sociale media gehaald!

Simpel vormgegeven online datingsite

Hoewel het feit dat je deze datingsite gratis kunt gebruiken een groot voordeel is, heeft Klik2Match.nl verder weinig te bieden. De vormgeving van de website is simpel, zonder veel extra informatie over online dating. Ook het aantal profielen op deze datingsite valt tegen in vergelijking met veel andere datingsites. Doordat veel van de hedendaagse datingsite kosten in rekening brengen voor het versturen van berichten, is het zeker de moeite waard om deze datingsite uit te proberen.

Probeer altijd eerst enige tijd met een single te praten via de datingsite, voordat je telefoonnummers of Skype-adressen uitwisselt. Zo voorkom je dat mensen al snel te opdringerig worden of je telefoonnummer op een verkeerde manier gebruiken. Je moet er immers niet aan denken dat je voortdurend wordt lastig gevalleen door een single die je eigenlijk niet leuk vindt. Door niet te snel over te gaan op het contact via je mobiele telefoon voorkom je dit. Pas als je elkaar beter kent kun je elkaar jullie telefoonnummer geven en een eerste date afspreken!

Voor- en nadelen van Klik2Match.nl

Het merendeel van de voor- en nadelen van deze datingsite zijn eerder in dit artikel al beschreven. Het voornaamste voordeel is bijvoorbeeld dat je deze datingsite gratis kunt gebruiken. Ook het feit dat je naar leuke matches kunt zoeken zonder eerst een profiel aan te moeten maken kan een voordeel zijn. Het belangrijkste nadeel aan Klik2Match.nl is het feit dat de kans bestaat dat je nepprofielen treft. Daarbij is het aantal actieve profielen enigszins beperkt.

 

 

6 Total Score
Review Klik2Match.nl

Het voornaamste voordeel is bijvoorbeeld dat je deze datingsite gratis kunt gebruiken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply