Bij een bezoek aan Kikcode.nl zal direct opvallen dat deze datingsite zich voornamelijk op het mannelijk geslacht richt. Op de website vind je een groot aantal vrouwelijke profielen, die je met aantrekkelijke foto’s proberen te verleiden om berichten te versturen. Om een bericht te kunnen versturen zal je eerst een account aan moeten maken binnen dit datingnetwerk. Het aanmaken van een account is gratis, waarna je een groot aantal functies van de datingsite kunt gebruiken. Het is niet mogelijk om profielen te bekijken zonder dat je een account bij Kik Code hebt aangemaakt.

Contact leggen met singles op Kik Code

Direct nadat je een account hebt aangemaakt kun je contacten leggen met de singles van Kik Code. Houd er rekening mee dat het versturen van berichten niet gratis is! Je moet credits kopen om meer berichten te kunnen versturen, waarmee direct duidelijk wordt wat het verdienmodel van deze datingsite is. Veel leden van Kik Code zijn nep en worden beheerd door een team achter deze datingsite. Door je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, lopen de kosten flink op. Daarentegen begint Kik Code op deze manier steeds meer te verdienen!

Zonder dat je het weet ben je met fictieve personen aan het praten, die helemaal niet bestaan. Een vrouw kan nog zo mooi lijken, als uiteindelijk blijkt dat je erin geluisd bent is de teleurstelling ontzettend groot. Probeer te knappe vrouwen daarom te vermijden en zoek alleen naar profielen die kloppend lijken te zijn.

Scheve verhouding mannen en vrouwen

Zoals eerder in dit artikel al werd aangehaald klopt de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen niet helemaal op deze datingsite. Het aantal vrouwen is veel hoger dan het aantal mannen, omdat veel nepprofielen profielen van vrouwen zijn. Daarbij moet worden opgemerkt dat het aantal mannen op deze datingsite voor een groot deel inactief is. Zij hebben inmiddels slechte ervaringen met de datingsite en om die reden besloten om niet langer actief te zijn op de datingsite. Voor single vrouwen is het zodoende erg lastig om op deze datingsite een leuke match te vinden.

Het herkennen van nepprofielen

Wanneer je toch besluit om een account aan te maken op Kik Code is het belangrijk om vooraf te bekijken hoe je een nepprofiel op een dergelijke datingsite herkent. Een nepprofiel heeft vaak een profielfoto van een veel te knappe man of vrouw, wat niet meer realistisch is. Echt knappe mannen of vrouwen zullen immers allang een leuke partner hebben! Daarbij lijken de nepprofielen vaak niet uit Nederland of België te komen, maar eerder uit een Oost-Europees land.

Een derde aspect waaraan je nepprofielen herkent is het feit dat de profielen vaak niet volledig gevuld zijn en dat ze je tijdens een gesprek zo lang mogelijk aan de praat proberen te houden.

Voor- en nadelen van Kik Code

Helaas is het aantal nadelen van Kik Code vele malen groter dan het aantal voordelen van deze datingsite. Hoewel de website er gelikt vormgegeven uitziet en het heel eenvoudig is om een account aan te maken, is het grote aantal nepprofielen een behoorlijk nadeel aan deze datingsite. Je kunt veel geld verliezen en daarbij tegen ernstige teleurstellingen aanlopen.

 

6 Total Score
Review Kik Code

Veel neoprofielen aanwezig

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply