Invite Me

Invite Me is een vrij nieuwe datingsite die zich echt onderscheidt van andere datingsite. Zo kun je bij Invite Me niet alleen terecht voor online dating, maar kun je de website ook gebruiken als je enkel op zoek bent naar mensen met dezelfde interesses als jij. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe vriendschappen of mensen om een leuke dag uit mee te organiseren, dan kun je de website ook gebruiken om deze contacten op te doen.

Het uitgangspunt van Invite Me is het feit dat je deze website gebruikt om je aan te melden voor bepaalde activiteiten. Deze activiteiten vinden niet online plaats, maar worden ‘in real life’ georganiseerd. Houd je bijvoorbeeld van wandelen, dan schrijf je je in voor een wandeltocht die door de datingsite wordt georganiseerd. Je ontmoet mensen via het online platform van deze datingsite, maar ook zeker bij de activiteiten die de datingsite organiseert.

De betrouwbaarheid van Invite Me

Omdat Invite Me nog niet zo lang bestaat, is het lastig om de betrouwbaarheid van de datingsite te beoordelen. Zo heeft de datingsite bijvoorbeeld nog geen keurmerken ontvangen en is het ook niet duidelijk of de datingsite hiervoor in aanmerking komt, simpelweg omdat de website nog niet zo lang bestaat. Wat we in ieder geval wel kunnen zeggen over Invite Me, is dat de website van deze datingsite er betrouwbaar uit ziet. Ook heeft de datingsite Algemene Voorwaarden en een privacy policy opgesteld, wat ook altijd goed is voor de betrouwbaarheid van een datingsite.

In de Algemene Voorwaarden en privacy policy van Invite Me staat onder andere dat er veilig met jouw gegevens wordt omgegaan, dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt worden en dat betalingen altijd worden verzonden door middel van een veilige SSL-verbinding die niet gehackt kan worden. Al met al lijkt Invite Me dus zeker betrouwbaar te zijn en hoef je je als lid geen zorgen te maken dat er misbruik van je wordt gemaakt bij deze datingsite.

Inschrijven bij Invite Me

Bij het aanmaken van een profiel bij Invite Me, heb je twee mogelijkheden om je in te schrijven. Ten eerste kun je je op de traditionele wijze inschrijven, waarbij je enkele gegevens invult en jouw accountaanvraag bevestigt door je gegevens te versturen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw Invite Me account te koppelen met Facebook, zodat je de gegevens van jouw online dating profiel niet allemaal handmatig in hoeft te vullen. Geen zorgen: Invite Me zet niets op je tijdlijn of iets dergelijks. De datingsite haalt enkel gegevens van jouw social media netwerk af, zodat je deze zelf niet in hoeft te vullen.

De kosten van Invite Me

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite en het zoeken naar matches en ontvangen van matches is ook geheel kosteloos. Heb je echter een leuke man of vrouw gevonden via de datingsite en wil je hier echt mee in contact komen? Dan heb je hier een betaald lidmaatschap voor nodig, want het versturen van berichten via de datingsite is niet kosteloos.

De kosten voor een betaald lidmaatschap bij Invite Me, zijn als volgt:

 • 10 euro voor 1 maand lidmaatschap.
 • 8 euro per maand voor 3 maanden lidmaatschap.
 • 6 euro per maand voor 6 maanden lidmaatschap.
 • 5r euro per maand voor 12 maanden lidmaatschap.

Hoe langer je een abonnement afsluit, hoe goedkoper je maandelijks uit bent bij Invite Me.

Let op: als jouw lidmaatschap afloopt, wordt deze maandelijks automatisch verlengd. Wil je dit niet, dan zet je het lidmaatschap handmatig stop. Je kunt jouw lidmaatschap betalen door gebruik te maken van iDeal, een Mastercard of een Visa creditcard.

De mobiele app van Invite Me

Deze datingsite heeft op dit moment (nog) geen mobiele applicatie, maar dit is bij een datingsite met deze insteek ook niet echt nodig. Wil je je toch via je mobiele telefoon of tablet inschrijven voor een activiteit van Invite Me, dan is dit gewoon mogelijk. De website van Invite Me is namelijk ook geoptimaliseerd voor mobiele devices, wat betekent dat je jouw smartphone of tablet ook prima kunt gebruiken om de datingsite te bezoeken.

Uitschrijven bij Invite Me

Een nadeel van Invite Me, is dat deze datingsite niet over de mogelijkheid beschikt om jezelf als lid uit te kunnen schrijven. Wil je geen lid meer zijn van deze datingsite, dan moet je dit regelen door een e-mail te sturen naar de klantenservice van de datingsite. Zij regelen vervolgens dat jouw profiel verwijderd wordt. Het werkt prima, maar het zelf verwijderen van jouw profiel is wel gemakkelijker en bovendien gebruiksvriendelijker.

Acties en kortingen

Invite Me heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Invite Me contact adres

Invite Me ( onderdeel van Sterk in Matches B.V.)
Stadhoudersplein 77
2404 BE ALPHEN AAN DEN RIJN

6 Total Score
Invite Me Review

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite en het zoeken naar matches en ontvangen van matches is ook geheel kosteloos.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6
3 Comments
 1. Reply
  Catharina maart 26, 2017 at 9:44 pm

  Ik heb een betaald lidmaatschap bij Invite Me. Ik vind het een waardeloze site. Heel weinig informatie in de profielen en het lukt niet met iemand in contact te komen.
  Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd, maar er wordt nog steeds geld van mijn rekening gehaald. Ik heb al vele mailtjes gestuurd, maar er wordt niet op gereageerd. Ik heb sterk de indruk dat het een fake site is. Absoluut geen aanrader!

 2. Reply
  Jos januari 19, 2017 at 1:31 pm

  Nooit voor aangemeld,account s.v.p. direct verwijderen!!!!

 3. Reply
  Gerrit januari 3, 2017 at 4:30 pm

  Mijn klacht:
  Ik ontving een mail van invite me en vind dit ongewenst. Ik weet niet hoe het komt dat ik deze mail ontvang,maar wil u hierbij verzoeken om geen mails van invite me naar mij toe te zenden.

  Gewenste oplossing:
  Niet tevreden

Leave a reply