Met Inlovia is er een nieuw soort datingsite op internet verschenen. Deze datingsite is namelijk bedoeld voor het koppelen van twee singles, door anderen. Vooraf voer je het e-mailadres van de te koppelen personen samen met hun namen in. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om in een kort bericht uit te leggen waarom juist deze personen een perfecte match zouden zijn. Eenmaal verstuurd zullen beide personen een bericht in hun mailbox krijgen met daarin de tekst die je zelf geschreven hebt. Nu is het aan de gekoppelde personen om de uitnodiging te accepteren of juist te weigeren. Op het moment dat beide partijen de uitnodiging accepteren krijgen zij elkaars mailadres om in contact te komen.

Let op: beide personen moeten de uitnodiging binnen twintig dagen geaccepteerd hebben, om te voorkomen dat deze vervalt.

Nieuwe vorm van dating

Inlovia wijkt duidelijk af van veel andere datingsites, waar men juist zelf op zoek kan gaan naar een leuke match. Het is echter wel de ideale manier om twee personen aan elkaar te koppelen, zonder dat zij weten door wie dit gedaan is. Houd er echter wel rekening mee dat niet iedereen een dergelijke koppelpoging leuk zal vinden. Daarbij zullen het met name de jongere singles zijn die hier gebruik van maken.

Jongeren kunnen twee singles van hun middelbare- of basisschool aan elkaar koppelen via deze datingsite, om wellicht een relatie tot stand te brengen. Daarbij vinden jongeren het vaak lastig om zelf op leuke singles af te stappen bij hen uit de buurt. Een datingsite is vaak nog niet toegankelijk voor ze, omdat ze jonger dan 18 jaar zijn. Dit vormt de uitkomst!

Pas op met online pesterijen

Helaas kan Inlovia ook op de verkeerde manieren gebruikt worden. Zo kunnen er twee mensen aan elkaar gekoppeld worden, waarbij een van beide personen hier niet van op de hoogte is. Er kan immers een nepaccount bij bekende maildiensten worden aangemaakt, om de ander te doen laten geloven dat hij of zij een match heeft met een knap persoon. Hoewel dit in sommige gevallen grappige situaties op kan leveren, kan het ook op de verkeerde manier uitpakken.

Gebruik Inlovia om deze reden alleen voor hetgeen deze dienst echt bedoeld is! Zo voorkom je online pesterijen en ga je het kwetsen van anderen uit de weg. Wat jij grappig vindt, vindt een ander misschien helemaal niet leuk!

Voor- en nadelen van Inlovia

Inlovia is een gratis online dienst, die heel eenvoudig te gebruiken is. De website is ideaal voor jongeren die twee mensen uit hun vriendenkring willen koppelen. Oudere singles zullen sneller voor een alternatieve manier van koppelen kiezen. Nodig bijvoorbeeld twee singles bij je thuis uit voor een etentjes. Een nadeel aan Inlovia is het risico op online pesterijen en de mogelijkheid om mensen te kwetsen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply