Ik Zoek Een Relatie

Ik Zoek Een Relatie is een contactadvertentie website. Word je lid van deze website, dan kun je contactadvertenties van andere leden zien en uiteraard ook zelf een contactadvertentie plaatsen. De datingsite richt zich op mensen die op zoek zijn naar hun ideale partner, maar ook op mensen die gewoon wat willen daten, seksuele contacten op willen doen of nieuwe vrienden willen maken.

Inschrijven bij Ik Zoek Een Relatie

Wil jij kennis maken met de vele leden van Ik Zoek Een Relatie? Dan moet je je eerst inschrijven bij de datingsite. Je vult je gegevens in, je klikt op de link in de bevestigingsmail die je van de datingsite krijgt en je stelt je datingprofiel samen. Heb je dit gedaan, dan kun je de profielen van andere leden bekijken. Het versturen van berichten is niet mogelijk, want hier heb je credits voor nodig.

Leuke profielen zoeken op Ik Zoek Een Relatie

Een groot voordeel van de datingsite Ik Zoek Een Relatie, is het feit dat deze website een uitgebreide zoekfunctie heeft. Deze zoekfunctie kun je gebruiken om profielen te zoeken die aan jouw eisen voldoen. Zoek je bijvoorbeeld een vrouw tussen de 40 en 50 jaar, dan vul je dit in bij de zoekfunctie. De datingsite zoekt vervolgens profielen die aan deze eisen voldoen. Je hoeft dus niet zelf urenlang op zoek, maar je gebruikt gewoon de zoekfunctie van de website om snel en gemakkelijk leuke profielen te vinden.

De plus- en minpunten van Ik Zoek Een Relatie

Net zoals andere datingsite, heeft ook de website Ik Zoek Een Relatie enkele plus- en minpunten. De belangrijkste voordelen van de datingsite, zijn de volgende:

  • Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven.
  • De datingsite is gebruiksvriendelijk, zeker door de goed werkende zoekfunctie.
  • De datingsite heeft een brede doelgroep.

De minpunten van de website, zijn als volgt:

  • De datingsite ziet er wat verouderd uit.
  • De credits van de datingsite zijn prijzig.

De kosten van Ik Zoek Een Relatie

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden van de datingsite, heb je credits nodig. Betaal je 10 euro, dan krijg je 160 credits. Hier kun je 160 berichten mee versturen. Dit lijkt veel, maar deze credits zijn in een mum van tijd weer op. Het duurste creditpakket kost 200 euro en geeft je ruim 4200 credits. Hier kun je 4200 berichten mee versturen. Dit is vrij veel, maar hier betaal je dan wel de vrij hoge prijs van 200 euro voor. Deze datingsite is dus zeker niet goedkoop.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply