Vind leuke nieuwe contacten via Hi5

Hi5 is een grote online community waarop voornamelijk jongeren actief zijn die zoeken naar leuke contacten om mee te chatten, af en toe mee af te kunnen spreken, of een relatie mee op te kunnen bouwen. Het is dus niet per definitie zo dat mensen die je via Hi5 leert kennen op zoek zijn naar een vaste relatie. Sommige leden zullen bijvoorbeeld al een relatie hebben of willen enkel gezelschap hebben via deze community. Je kunt het vergelijken met sociale media als Facebook en MySpace.

Wanneer je specifiek op zoek bent naar een datingsite om een relatie met iemand op te kunnen bouwen, ben je bij Hi5 niet aan het juiste adres.

Een grote, internationale community

Na Facebook en MySpace wordt Hi5 gezien als het derde sociale medium voor jongeren. Deze community is internationaal, waardoor je ook mensen buiten Nederland kunt treffen. Gelukkig heeft de community een Nederlandse versie, waardoor je geen Engels hoeft te kunnen spreken om de website te begrijpen. Door het aantal actieve leden van Hi5 wordt deze website als betrouwbaar ervaren. Dit blijkt ook uit de privacy policy van dit netwerk, waarin te lezen valt hoe nauwkeurig men met je persoonlijke gegevens omgaat. Let er wel op dat je gegevens gebruikt kunnen worden voor interne promotiedoeleinden.

De betrouwbaarheid blijkt daarnaast uit het feit dat alles via een beveiligde verbinding verloopt. Dit maakt de kans aanzienlijk kleiner dat kwaadwillende personen je persoonlijke gegevens kunnen inzien.

Schrijf jezelf in bij Hi5.com

Het is heel eenvoudig om een account aan te maken bij Hi5, waarbij men je om een aantal persoonlijke gegevens zal vragen. Des te meer gegevens je invult, des te completer wordt ook je profiel. Dit geeft andere leden een goed beeld van je! Je kunt je profiel opvullen met een leuke foto van jezelf om je profiel nog persoonlijker te maken.

Bij het aanmaken van een account kun je ervoor kiezen om in te loggen met je Facebook- of Google-account, maar kun je ook een geheel nieuw profiel aanmaken. Let erop dat Hi5 je gegevens uit je account bij Facebook of Google zal kopiëren.

Wil je na verloop van tijd stoppen met het gebruik van Hi5? Het is heel eenvoudig om je account te laten verwijderen, zodat andere leden je geen berichten meer kunnen sturen en je profiel niet meer te bekijken is.

Betalen voor meer informatie

Hoewel het aanmaken van een account en het versturen van berichten gratis is bij Hi5, kun je met een gratis account niet van alles functies gebruikmaken. Zo kun je met een betaald lidmaatschap zien wie je profiel bekijken, wie je foto’s leuk vinden en kun je zien of je berichten gelezen worden door andere leden. Zeker wanneer je een langere tijd op het netwerk actief bent, kan een betaald lidmaatschap voordelen bieden.

Des te langer je een betaald lidmaatschap afsluit, des te voordeliger het ook wordt per maand. In je eerste maand betaal je €10,99. Wanneer je een abonnement voor drie maanden afsluit wordt dit €7,99 per maand en bij een abonnement van zes maanden zelfs maar €5,99 per maand. Je kunt een betaald lidmaatschap afsluiten met een creditcard of Paypal.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Blijf altijd online met de Hi5-app

Om altijd en overal op de hoogte te kunnen blijven van de laatste updates van vrienden, kun je de Hi5-app downloaden. Deze app is gratis en beschikbaar voor zowel toestellen met iOS, als toestellen met Android. Met de app heb je toegang tot alle basisfuncties van de website van Hi5 en kun je onder meer berichten van anderen lezen en zelf berichten sturen. Dit is handig als je onderweg bent of bijvoorbeeld een aantal uur geen computer bij de hand hebt.

 

6 Total Score
Hi5 Review

Hoewel het aanmaken van een account en het versturen van berichten gratis is bij Hi5, kun je met een gratis account niet van alles functies gebruikmaken.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6
2 Comments
 1. Reply
  Hi5 januari 9, 2017 at 2:51 pm

  Afgemeld en opgezegd, emaildres wat daar bekend is, is niet meer van mij. Andere mensen krijgen deze ongewilde emails. Wil graag dat ze er mee ophouden,

 2. Reply
  Hans november 11, 2016 at 4:36 pm

  Ik heb al eerder aangegeven om de mails van bovenstaande site te beëindigen maar het schijnt niet te lukken ook al dien ik meerdere klachten in.

  Hopelijk gaat het nu wel lukken.

  groetjes

  Hans H

  Gewenste oplossing:
  Als de mails niet meer verstuurd worden naar mijn inbox.

Leave a reply