HetGrandCafé

HetGrandCafé is een datingsite voor mannen en vrouwen die ouder zijn den 35 jaar en via het internet nieuwe mensen willen ontmoeten. Dit kan bijvoorbeeld zijn om nieuwe vriendschappen te sluiten, maar ook om leuke dates in te plannen of echt een serieuze partner te vinden. De datingsite bestaat nu zes jaar en heeft in deze tijd al veel leden geworven die de datingsite (bijna) dagelijks gebruiken.

De betrouwbaarheid van HetGrandCafé

HetGrandCafé is iets anders dan een traditionele datingsite, omdat het meer om een online ontmoetingsplaats gaat dan een echte datingsite. Omdat HetGrandCafé niet echt een datingsite is, beschikt de website niet over een keurmerk Veilig Daten. Wel heeft de website een Webshop Keurmerk, wat betekent dat het bedrijf veilig met jouw gegevens omgaat. Dit wordt nog eens bevestigd door het privacy statement, waarin je kunt lezen wat er precies wordt gedaan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen.

HetGrandCafé laat geen persoonlijke gegevens van jou zien aan andere leden, met uitzondering van je nickname. Verder is je foto enkel zichtbaar voor andere leden, zodat niet iedereen op het internet kan zien dat jij actief bent op HetGrandCafé.

Inschrijven bij HetGrandCafé

In vergelijking met andere datingsites, is het inschrijven bij deze datingsite vrij omslachtig. Zo ben je verplicht om alle gegevens in te vullen om een account aan te maken, waaronder je adresgegevens. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere leden of met andere partijen, maar je moet ze wel invullen om je inschrijving compleet te maken. Door de gegevens die je verplicht in moet vullen, duurt het aanmaken van een account ongeveer tien tot vijftien minuten en dit is veel langer dan bij andere datingsites.

De kosten van HetGrandCafé

Als je een account hebt aangemaakt bij deze datingsite, moet je meteen een betaald lidmaatschap afnemen om echt gebruik te kunnen maken van deze online ontmoetingsplek om leuke mensen te leren kennen. Een lidmaatschap bij deze datingsite is vrij voordelig, namelijk 7,50 euro per maand. Je kunt jouw lidmaatschap betalen via iDeal of door gebruik te maken van een creditcard. Wil je gratis lid blijven, dan is dit niet mogelijk.

De mobiele app van HetGrandCafé

HetGrandCafé heeft geen mobiele dating app en de website is bovendien niet geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Wil je mobiel daten, dan is dit vrij lastig bij deze partij. Je kunt dan ook beter gebruik maken van HetGrandCafé via de computer of laptop.

Acties en kortingen

hetgrandcafe.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij HetGrandCafé

Wil je geen lid meer zijn van HetGrandCafé, dan kun je je uitschrijven bij dit online platform. Om je uit te schrijven, log je je eerst in. Vervolgens klik je op ‘abonnementsgegevens’ en daarna op ‘uitschrijven’. Je vult je wachtwoord van HetGrandCafé ter bevestiging en je bent uitgeschreven.

 

6.5 Total Score
HetGrandCafé Review

De datingsite bestaat nu zes jaar en heeft in deze tijd al veel leden geworven die de datingsite (bijna) dagelijks gebruiken.

Populaiteit
6.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply