HelloDate is een datingsite die opgericht is voor mensen die eenvoudig en snel in contact willen komen met andere mensen, wanneer ze hier zin in hebben. De datingsite is nog vrij jong en heeft dus nog niet zo veel gebruikers, maar wij verwachten dat hier snel verandering in komt. De datingsite is namelijk erg gebruiksvriendelijk en ziet er bovendien betrouwbaar uit, dus er zullen snel veel nieuwe gebruikers op af komen.

De betrouwbaarheid van HelloDate

Hoe betrouwbaar een datingsite precies is, kun je onder andere zien door naar de vormgeving van de website te kijken. De website van HelloDate ziet er in ieder geval erg betrouwbaar uit. De site is overzichtelijk, duidelijk vormgegeven en compleet: alle benodigde onderdelen van een professionele datingsite zijn aanwezig. Ook heeft de datingsite uitgebreide Algemene Voorwaarden opgesteld, waarin je precies kunt lezen hoe deze datingsite met zijn gebruikers omgaat en welke regels voor de gebruikers van de datingsite opgesteld zijn. Over het algemeen een betrouwbare datingsite, die helaas nog geen keurmerken heeft gekregen door de vrij jonge leeftijd van de website.

Inschrijven bij HelloDate en het gebruik van HelloDate

Ook als je je niet hebt ingeschreven als lid van  deze datingsite, kun je gebruik maken van de zoekfunctie van de datingsite. Misschien niet zo positief voor de privacy van leden (en dus een klein minpunt op het gebied van de betrouwbaarheid van de datingsite), maar wel interessant als je niet zeker weet of je lid wil worden van HelloDate. Je kunt zelfs berichten sturen naar mensen die je leuk vindt, zonder dat je lid bent van HelloDate. Dit betekent dat je niet eens een profiel nodig hebt op deze datingsite, maar wel berichten kunt sturen en berichten terug kunt krijgen van de leden die jij een boodschap hebt gestuurd.

Wij raden je aan om enkel lid te worden van deze datingsite als je het prettig vindt om berichten te kunnen krijgen van niet-leden van HelloDate. Vind je dit niet fijn omdat je liever precies weet met wie je in contact komt, dan kun je beter op zoek gaan naar een andere datingsite. Het uitgangspunt van HelloDate is snel en gemakkelijk contact leggen, dus hier is de website helemaal op aangepast.

De kosten van HelloDate

HelloDate is helemaal gratis te gebruiken, aangezien je geen profiel nodig hebt om leden te kunnen zoeken en leden een bericht te kunnen sturen. Of de datingsite voor bepaalde functionaliteiten wel geld vraagt en of de datingsite voor altijd gratis zal blijven, is helaas niet bekend.

De mobiele app van HelloDate

HelloDate heeft op dit moment geen mobiele applicatie, maar de website werkt prima op mobiele apparaten. Dit betekent dat mobiel daten op de smartphone of tablet alsnog mogelijk is bij HelloDate, ook zonder applicatie.

Acties en kortingen

HelloDate heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij HelloDate

Omdat je je niet in hoeft te schrijven om het online dating platform van HelloDate te gebruiken, hoef je je ook niet uit te schrijven als je deze website niet meer wil gebruiken. Je klikt de website gewoon weg of sluit je browser en je gebruikt de datingsite niet meer om in contact te komen met leuke singles.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply