Hearts.nl is een datingsite die zich niet op een specifieke doelgroep richt, maar door iedereen gebruikt kan worden. Als je 18 jaar of ouder bent, ben je gewoon welkom op de datingsite om leuke mensen te ontmoeten voor een vriendschap, een afspraakje of een serieuze relatie.

De betrouwbaarheid van Hearts.nl

Hearts.nl is transparant over de manier waarop de datingsite de gegevens van leden beschermt. Hoe de datingsite dit precies doet, kun je lezen in de Algemene Voorwaarden en in de privacy policy van de datingsite. In deze documenten lees je niet alleen welke veiligheidsmaatregelen de datingsite neemt om jouw gegevens te beschermen, maar lees je ook welke gegevens er precies aan niet-leden en aan leden getoond worden als je een profiel hebt aangemaakt. Wel geeft Hearts.nl duidelijk aan dat leden zelf verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van hun privacy en dat de datingsite hier verder geen verantwoordelijkheden in neemt.

Eventueel kun je jouw profiel in ‘ghost modus’ zetten om je privacy te beschermen, waarbij jouw profiel niet zichtbaar is voor andere leden en je enkel zelf contact kunt zoeken met leden van Hearts.nl. Dit is beter voor je privacy, maar werkt minder positief op jouw slagingskans bij het online daten. Daar komt nog bij dat je een VIP account nodig hebt om van deze modus gebruik te kunnen betalen, wat betekent dat dit niet gratis kan.

Inschrijven bij Hearts.nl

Wie online wil daten door gebruik te maken van het platform van Hearts.nl, moet een profiel aanmaken bij deze online dating community. Dit doe je via de homepage van Hearts.nl, waar je enkele gegevens invult zoals je gebruikersnaam, je woonplaats, je e-mailadres en je wachtwoord. Heb je dit gedaan, dan krijg je een activatielink via e-mail toegestuurd. Klik je op deze link, dan wordt jouw profiel bij Hearts.nl geactiveerd en kun je starten met daten.

De kosten van Hearts.nl

Je kunt gratis een account aanmaken bij Hearts.nl, maar met dit account kun je niet alle functies van de datingsite gebruiken. Zo kun je met het gratis account maximaal drie berichten per dag sturen naar andere leden van de datingsite, wat voor veel mensen niet voldoende is om echt in contact te komen met leuke singles. Wil jij ook meer berichten sturen? Dan moet je een VIP account nemen. Met dit account kun je onbeperkt berichten sturen, extra foto’s bekijken van andere leden en gebruik maken van de eerder genoemde ‘ghost modus’ van de datingsite.

De kosten van het VIP account van Hearts.nl, zijn als volgt:

  • 1 week voor 15 euro.
  • 1 maand voor 25 euro.
  • 3 maanden voor 50 euro.
  • 12 maanden voor 100 euro.

Daarnaast is het mogelijk om diamanten af te nemen, die je kunt inzetten om diverse extra functies te gebruiken op Hearts.nl. Denk hierbij aan de spotlight, waarmee je jouw profiel extra kunt laten opvallen tussen de zoekresultaten met andere profielen. Andere dingen die je met de diamanten kunt doen, zijn het aanschaffen van virtuele bloemen voor andere leden en het versturen van privé foto’s naar leden naar keuze. Voor 70 diamanten betaal je 15 euro, voor 150 diamanten betaal je 25 euro, voor 400 diamanten betaal je 50 euro en voor 1000 diamanten betaal je 100 euro. Je kunt zowel het VIP account als de diamanten betalen met iDeal.

De mobiele app van Hearts.nl

Hearts.nl heeft geen mobiele applicatie ontwikkeld voor mobiel daten met de smartphone of tablet. Wel heeft de datingsite een mobiele website ontwikkeld, die je kunt bereiken door naar Hearts.nl te surfen op je smartphone of tablet.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Hearts.nl

Heb je jouw perfecte partner gevonden via het online datingplatform van Hearts.nl of wil je om een andere reden geen gebruik meer maken van deze datingsite? Dan kun je jouw profiel eenvoudig verwijderen. Om je profiel te verwijderen, log je je eerst in bij de datingsite. Heb je je ingelogd, dan ga je naar ‘Mijn profiel’, een link die je rechtsboven op de startpagina van de datingsite vindt. Vervolgens klik je op ‘Instellingen’ en aan de rechterkant in de kolom op de nieuwe pagina die nu geopend wordt op de link met de tekst ‘Verwijder account’. Er wordt maar liefst twee keer gevraagd of je jouw account echt wil verwijderen en als je dat twee keer bevestigd hebt, wordt jouw account verwijderd.

Hearts.nl wil zo graag dat je lid blijft van de datingsite, dat er zelfs 10 diamanten worden aangeboden als je toch lid blijft. Wil je toch nog lid blijven, dan zijn deze gratis diamanten zeker mooi meegenomen. Wil je echt je profiel verwijderen en kun je niet overtuigd worden met gratis diamanten, dan sla je dit aanbod af en verwijder je jouw profiel alsnog.

Na het verwijderen van jouw profiel, worden eventuele openstaande dagen van het VIP account en diamanten ook verwijderd. Hier krijg je geen geld voor terug, dus hier moet je wel rekening mee houden bij het verwijderen van jouw Hearts.nl profiel.

6 Total Score
Hearts Review

Hearts.nl is transparant over de manier waarop de datingsite de gegevens van leden beschermt.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply