Get2Gether

Get2Gether is een datingsite voor Nederlandse mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe vriendschap, een leuk contact voor een date of een serieuze relatie. Het betreft een toegankelijk online datingplatform voor iedereen die 18 jaar en ouder is, wat betekent dat iedereen met de juiste leeftijd welkom is op de datingsite.

De betrouwbaarheid van Get2Gether

Get2Gether heeft geen keurmerken, maar de datingsite doet er wel alles aan om de privacy van leden te waarborgen. Zo worden persoonlijke gegevens van leden altijd veilig opgeslagen, worden de gegevens niet gebruikt voor commerciële doeleinden en kunnen andere partijen de gegevens nooit krijgen. Omdat Get2Gether aangesloten is bij het College Bescherming Persoonsgegevens, moeten zij zich aan de gehele Wet Bescherming Persoonsgegevens houden.

Verder zorgt de datingsite er ook voor dat je anoniem blijft tijdens het online daten. Wordt jouw profiel bijvoorbeeld in de zoekresultaten getoond, dan zie je alleen een foto en je voornaam. Adresgegevens worden nooit verstrekt en dit geldt ook voor je e-mailadres.

Het enige nadeel van de betrouwbaarheid van Get2Gether, is dat er geen actief beleid is tegen het weren van fake leden. Dit betekent dat je als lid van deze datingsite nog wel eens in aanraking kunt komen met een nep profiel, wat jouw online dating ervaring zeker negatief kan beïnvloeden. En omdat je een gratis oproep kunt plaatsen op de datingsite, is de kans zeker aanwezig dat mensen met de verkeerde bedoelingen dit ook gaan doen. Let dus goed op als je gaat daten via Get2Gether, want je kunt zomaar in aanraking komen met een nep profiel.

Inschrijven bij Get2Gether

Als je je wil inschrijven bij Get2Gether, moet je eerst een persoonlijkheidstest doen. Deze persoonlijkheidstest is gebaseerd op de bevindingen van psychiater Carl Gustav Jung en geeft de datingsite een goed beeld van jouw karakter. Heb je de 70 vragen van de test ingevuld, dan krijg je één van de 16 persoonlijkheden toegewezen. Op basis van deze persoonlijkheid, gaat Get2Gether op zoek naar een geschikte partner voor jou. Heb je de persoonlijkheidstest gemaakt, dan kun je beginnen met online daten door een gratis oproep te plaatsen. Heb je deze geplaatst, dan krijg je drie gratis ‘flirties’. Met deze flirties kun je meteen berichten op andere oproepen op de datingsite, zodat je in contact kunt komen met leuke singles.

De kosten van Get2Gether

Na het voltooien van jouw inschrijving bij Get2Gether, krijg je drie gratis flirties van de datingsite. Je gebruikt een flirtie enkel om in contact te komen met andere leden. Krijg je een bericht terug, dan hoef je geen flirtie meer in te leveren om verder te kletsen en als een ander lid jou een flirtie stuurt, hoef je ook geen flirtie in te leveren om verder te communiceren.

Wil je meer flirties om in contact te komen met andere leden? Dan kun je deze eenvoudig aanschaffen. Voor 5 nieuwe flirties betaal je 6,50 euro, voor 10 nieuwe flirties moet je 11 euro betalen, voor 15 nieuwe flirties betaal je 13,50 euro en voor 20 nieuwe flirties betaal je 16,50 euro. En wil je 30 flirties afnemen, het maximale aantal flirties dat je per transactie kunt kopen? Dan betaal je hier 21 euro voor. Hoe meer flirties je afneemt, hoe goedkoper je per flirtie uit bent. Je kunt jouw nieuwe flirties telefonisch betalen, maar ook per sms of met iDeal.

De mobiele app van Get2Gether

Get2Gether heeft geen mobiele applicatie voor mobiel daten via de smartphone of tablet en de website van de datingsite is niet geoptimaliseerd voor deze apparaten. Dit is zeker een minpunt, want hierdoor wordt mobiel daten wel minder toegankelijk.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Get2Gether

Je kunt jouw profiel gemakkelijk en snel aanmaken, maar je kunt het profiel ook weer gemakkelijk en snel verwijderen als je geen gebruik meer wil maken van het online platform van Get2Gether. Je logt je in, je gaat naar de instellingen van jouw profiel en je kiest voor de mogelijkheid om jouw profiel definitief te verwijderen. Heb je dit gedaan, dan wordt alle informatie rondom jouw profiel uit de database van Get2Gether gehaald. Dit betekent niet alleen dat je profiel weg is, maar ook dat je geen flirties meer hebt. Voor de flirties die je nog had, krijg je geen geld terug.

6 Total Score
Get2Gether Review

Let goed op als je gaat daten via Get2Gether, want je kunt zomaar in aanraking komen met een nep profiel.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply