Wie op zoek is naar een snelle date, is op een website als Friezel.nl aan het juiste adres. Op deze datingsite wordt duidelijk gebruik gemaakt van een algemene vormgeving, die op veel meer datingsites terug te zien is. Voor het vinden van een vaste partner of een blijvende vriendschap is Friezel.nl niet de juiste datingsite. Onder meer door het feit dat er op deze datingsite een groot aantal nepprofielen actief zijn. Dit zijn profielen die door de beheerders van de website zelf beheerd worden, om de inkomsten van de website te vergroten. Deze accounts zijn voornamelijk bedoeld voor adult entertainment. Tot een serieuze date zal het met deze profielen nooit komen!

Gratis een account aanmaken bij Friezel.nl

Om deel te kunnen nemen aan de community van Friezel.nl dien je eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account op deze datingsite is gratis en verloopt vrij snel. Na een paar minuten kun je op zoek gaan naar leuke matches op deze datingsite. Je kunt je profiel naar eigen inzicht invullen. Om je slagingskansen te vergroten is het op veel datingsites raadzaam om je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Of het invullen van je profiel op Friezel.nl een positief effect heeft is nog maar de vraag, gezien het grote aantal nepprofielen wat je hier vindt.

Met een gratis account is het nog niet mogelijk om berichten naar andere leden te sturen. Je kunt wel zoeken naar matches, maar voor het versturen van berichten dien je credits te kopen. Deze credits kun je het beste in een keer groots inkopen, waarmee de gemiddelde prijs per credit afneemt. Het gebruik van creditsystemen is niet populair onder singles, mede doordat de kosten erg hoog en snel op kunnen lopen als je langere gesprekken met mensen hebt.

Veel nepprofielen op Friezel.nl

Op internet zijn verschillende negatieve recensies over Friezel.nl te lezen. In deze recensies wordt onder meer het grote aantal nepprofielen aangehaald, die deze datingsite steeds minder aantrekkelijk maken. De nepprofielen kunnen worden ingezet om de datingsite aantrekkelijker te laten ogen en om de inkomsten te vergroten. Des te meer leden er immers actief zijn, des te aantrekkelijker is het ook om hier een account aan te maken. Deze nepprofielen zullen je echter zo lang mogelijk aan de praat houden, zodat je steeds weer nieuwe berichten blijft sturen. Dit kan leuk zijn, maar is ontzettend duur! Daarbij kan het een teleurstelling zijn als je uiteindelijk merkt dat het contact niet in een date uitmondt.

Nepprofielen vermijden op datingsites

Je kunt er alles aan doen om de nepprofielen op Friezel.nl te ontlopen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je altijd met een kritische blik naar de profielen op een datingsite kijkt. Is iemand echt zo knap, of is de profielfoto van een andere website gehaald? Vraagt iemand alleen maar naar informatie over jou, of vertelt hij of zij ook iets over zichzelf? Ontwijkt een match vragen over het uitwisselen van telefoonnummers of het organiseren van een date? Dit zijn slechts enkele indicatoren van het feit dat je met een nepprofiel aan het praten bent.

Voor- en nadelen van Friezel.nl

Het moge duidelijk zijn dat Friezel.nl meer nadelen heeft, dan dat het je voordelen biedt. Het belangrijkste nadeel aan deze datingsite is het hoge aantal nepprofielen en de hoge kosten voor het gebruik van de credits. De website is goed te gebruiken als je geïnteresseerd bent in adult entertainment, maar daar stopt het mee. Voor het vinden van een vaste partner of iemand voor een serieuze seksdate kun je dus beter naar een andere datingsite zoeken. Gelukkig zijn er voldoende Nederlandse datingsites die zich op deze groepen mensen richten.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply