Flirt&Match

Flirt&Match is een datingsite die in het jaar 2010 opgericht is om online dating zo leuk, gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. De datingsite heeft enkele handige functies om je zo snel en gemakkelijk mogelijk in contact te brengen met andere leden van de datingsite. Om leuke gesprekken te voeren, maar eventueel ook om met elkaar af te spreken.

De leden van Flirt&Match

Het is belangrijk om te weten dat een deel van de leden van Flirt&Match fictief is. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar Flirt&Match is ook een entertainmentdienst. Dit betekent dat je de datingsite ook kunt gebruiken om met fictieve leden te kletsen, als je hier behoefte aan hebt. Afspreken met deze leden is niet mogelijk. Met de echte leden van de datingsite, gewone mannen en vrouwen uit Nederland en België, kun je uiteraard wel afspreken.

De kosten van Flirt&Match

Als je nog niet zeker weet of de datingsite Flirt&Match echt bij jou past, kun je de website eerst gratis gebruiken. Meld je je aan voor deze datingsite, dan krijg je namelijk altijd een gratis profiel. Dit profiel heeft niet alle functies van de datingsite, maar je kunt de website er wel prima mee ontdekken. Ben je tevreden met de datingsite, dan kun je altijd nog een betaald profiel nemen.

De goedkoopste credits die je voor de datingsite Flirt&Match aan kunt schaffen, kosten 0,66 euro per stuk. Met 1 credit kun je 1 bericht versturen naar een ander lid van de datingsite. Koop je deze credits, dan neem je een pakket met 300 credits in totaal.

Flirt&Match contact adres

Flirtenmatch.nl is onderdeel van:

The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven
KvK 65870638
BTW Nummer: NL856296806B01
Tel: 085-4000162 (Werkdagen van 09:00 tot 17:00)

 

7 Total Score
Flirt&Match Review

Als je nog niet zeker weet of de datingsite Flirt&Match echt bij jou past, kun je de website eerst gratis gebruiken.

Populariteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
7
Klantenservice
6.5
Kosten
7

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply