eHarmony.com

Ga op zoek naar een internationale match, door je in te schrijven voor eHarmony.com. Deze datingsite is een initiatief van dr. Warren, wat een klinisch psycholoog is. Dit geeft aan dat men goede bedoelingen heeft met deze datingsite en dat eHarmony.com betrouwbaar is. eHarmony.com is een van de oudere datingsites en zorgt er naar eigen zeggen voor dat op jaarbasis 4% van de huwelijken zijn begonnen bij eHarmony.com. Het is niet duidelijk hoeveel van deze huwelijken na tien jaar nog bestaan, evenals dat lastig te controleren valt of dit percentage klopt. Het geeft in ieder geval aan dat eHarmony.com over een groot aantal actieve leden beschikt!

Let op: deze datingsite heeft een duidelijke focus op Amerika. Je kunt hier als Nederlander of Belg een account aanmaken, maar de kans dat je landgenoten treft is relatief klein.

Een account aanmaken

Voor het gebruik van deze datingsite zal je eerst een account aan moeten maken. Het aanmaken van een account is gratis. Je kunt met dit gratis account echter lang niet alle functies van de datingsite gebruiken. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een abonnement af te sluiten, wat circa vijftien euro per maand kost. Let wel, dit is de goedkoopste variant met een looptijd van twaalf maanden. Aangezien er voornamelijk Amerikaanse singles op deze datingsite actief zijn, is het de vraag of je deze abonnementskosten over moet hebben voor een account op eHarmony.com. Er zijn immers ook verschillende Nederlandse datingsites, die een soortgelijk maandabonnement aanbieden.

Op het moment dat je een account hebt aangemaakt en een abonnement hebt afgesloten kun je beginnen met het zoeken naar leuke matches. De website beschikt over een uitgebreid zoekalgoritme, waarbij je verschillende filters kunt gebruiken. Des te meer filters je gebruikt, des te groter wordt de kans dat je een passende match vindt binnen het datingnetwerk van eHarmony.com. Op basis van je zoekfilters bekijkt het algoritme van de website of er een geschikte match voor je te vinden is.

eHarmony vanuit Nederland en België gebruiken

Het moge duidelijk zijn dat eHarmony voor Nederlandse en Belgische gebruikers niet direct een meerwaarde heeft. Er zijn voldoende alternatieven in Nederland zelf, die soortgelijke diensten aanbieden tegen dezelfde prijs. Het verschil is echter dat er op de Nederlandse datingsites vrijwel alleen Nederlanders en Belgen actief zijn, terwijl dat op eHarmony.com allerminst het geval is. Andersom kan eHarmony.com een fijne website zijn als je van plan bent om binnenkort naar Amerika te verhuizen of hier een lange reis te gaan maken. De datingsite biedt een zeer grote database met actieve leden aan. De kans is zodoende groot dat je hier een leuke match vindt voor je tijd in Amerika!

Voor- en nadelen van eHarmony.com

Als belangrijkste voordeel van het gebruik van eHarmony.com kan worden aangedragen dat deze datingsite een zeer grote community heeft. Het grote aantal actieve leden maakt de kans op een succesvolle match erg groot. Zeker in vergelijking met veel andere datingsites! Een nadeel is echter dat eHarmony.com zich voornamelijk op Amerika richt. Daarbij heeft de website hoge maandelijkse kosten en is de website alleen in het Engels te bekijken. Wanneer je geen of nauwelijks Engels spreekt is het sterk af te raden om hier een account aan te maken.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply