EasyDate is een datingsite die opgericht is om gemakkelijk in contact te komen met andere singles en een date in te kunnen plannen. Je gebruikt de gebruiksvriendelijke zoekfunctie van de datingsite om singles te zoeken die bij jou passen (waarbij je zelfs kunt filteren op het feit of leden een foto hebben of niet), je stuurt berichten naar leden die je leuk vindt en je komt eenvoudig in aanraking met leuke singles om eventueel mee te daten.

EasyDate: voor vrije en gebonden personen

Op EasyDate zijn voornamelijk vrijgezellen actief, maar de datingsite kent ook enkele gebonden leden. Dit zijn leden die al een relatie hebben, maar toch nog op zoek zijn naar extra spanning en avontuur naast hun relatie. Wil je niet met hen in contact komen omdat je een leuke partner voor een serieuze relatie zoekt, dan filter je deze profielen er eenvoudig uit bij het zoeken naar leuke singles. Ben je zelf al in een relatie en zoek je wat meer spanning? Dan kun je EasyDate gebruiken om in contact te komen met aantrekkelijke mannen en/of vrouwen die jouw leven wat spannender kunnen maken.

EasyDate: alleen geverifieerde profielen

Alle profielen die je op EasyDate kunt vinden, zijn geverifieerd door de medewerkers van de datingsite. Dit betekent dat je zeker weet dat je echt met de persoon in kwestie spreekt en niet met iemand anders, die achter het neppe profiel zit. Heb je toch het vermoeden dat er iets niet klopt, dan kun je dit aan de redactie van EasyDate vermelden om de kwestie verder te laten onderzoeken.

De kosten van EasyDate

Je schrijft je gratis in bij EasyDate en kunt alle functies van de datingsite gratis gebruiken, behalve het versturen van berichten. Wil je een ander lid een bericht sturen of wil je antwoorden op een bericht van een ander lid, dan betaal je hier 0,66 euro per verstuurd bericht voor. In dit geval koop je een pakket met 300 credits, die je kunt gebruiken om 300 berichten te sturen.

Acties en kortingen

EasyDate heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

6 Total Score
EasyDate Review

Je schrijft je gratis in bij EasyDate en kunt alle functies van de datingsite gratis gebruiken, behalve het versturen van berichten.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
5.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply