e-Chat.nl

 

Wanneer je een bezoek aan e-Chat.nl brengt zal je mogelijk versteld staan van het aantal pikante foto’s wat je hier tegenkomt. Deze foto’s doen enigszins vermoeden dat het hier om een datingsite voor seksdates gaat. Dit hoeft echter niet per definitie zo te zijn, er zijn ook mensen die hier een date vinden voor een relatie. Opvallend aan deze datingsite is dat er op de homepage van de website aangegeven wordt dat er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik ervan. Nergens komt echter precies naar voren, hoe hoog deze kosten zijn en voor welke diensten de kosten in rekening worden gebracht. Wel is het een belangrijk feitje om in je achterhoofd te houden bij het aanmaken van een nieuw profiel!

Leuke dates vinden via e-Chat.nl

Wanneer je een account voor e-Chat.nl aangemaakt hebt kun je beginnen met het zoeken naar een geschikte date. Zorg er voor dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld, om de kans op een succesvolle match zo groot mogelijk te laten zijn. Bij het doornemen van het ledenbestand van e-Chat.nl valt direct op dat er veel meer vrouwen actief zijn dan mannen. Dit doet vermoeden dat veel van deze vrouwen nep zijn en vooral bedoeld zijn voor het vergroten van de inkomsten van de datingsite. Kenmerkend voor deze nepprofielen is dat de

foto’s die gebruikt worden vaak van willekeurige websites worden geplukt.

Vaak betaal je op websites met nepprofielen per bericht. Door jou ontzettend veel berichten te laten sturen verdient het datingnetwerk grote bedragen, terwijl het jou enkel geld kost. Wanneer je over een eerste date probeert te praten, zal dit al snel worden weggewuifd om het gesprek nog enige tijd aan te kunnen houden. Het spreekt voor zich dat je uiteindelijk nooit met zo’n nepprofiel zult daten, omdat deze doorgaans door de mensen achter de datingsite beheerd worden. Het is lastig te zeggen of dat ook in het geval van e-Chat.nl zo is. Opvallend is in ieder geval wel dat de verhouding tussen mannen en vrouwen niet helemaal normaal is.

Hoe herken je een nepprofiel op datingsites?

Een nepprofiel herkennen is niet altijd even gemakkelijk. Veel mannen laten zich verleiden door de prachtige foto’s van vrouwen, die helemaal niet achter het profiel zitten. Je kunt een nepprofiel onder meer aan deze foto’s en een incompleet profiel herkennen. Vaak hebben deze vrouwen geen of nauwelijks informatie op hun profiel staan, waardoor je meteen weet dat er iets niet in de haak zit. Het idee achter het feit dat zij vaak een nauwelijks ingevuld profiel gebruiken is dat ze je proberen over te halen om steeds weer nieuwe vragen te stellen. Je wilt immers wel meer over zo’n knappe vrouw weten!

Ook tijdens de gesprekken die je met een nepprofiel voert zal duidelijk naar voren komen dat het om een nepprofiel gaat. Nepprofielen zijn namelijk helemaal niet geïnteresseerd in je leven en zullen nooit heel diep doorvragen. Ze zijn enkel geïnteresseerd in je geld en proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden om meer te kunnen verdienen.

Voor- en nadelen van e-Chat.nl

Het moge duidelijk zijn dat e-Chat.nl een aantal voordelen heeft. Zo beschikt deze datingsite over een zeer aantrekkelijke en uitnodigende vormgeving! Daarbij is het aanmaken van een nieuw account op deze datingsite gratis. Een nadeel van de datingsite is echter dat je hier voornamelijk nepprofielen vindt en dat het netwerk enkel bedoeld is voor singles die op zoek zijn naar een spannende (seks)date. Voor een vaste relatie kun je beter naar een alternatief zoeken.

 

6 Total Score
Review e-Chat.nl

Voor een vaste relatie kun je beter naar een alternatief zoeken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply