Droomflirt.nl

 

Droomflirt.nl is een datingsite die in eerste instantie bedoeld is voor mannen, vrouwen en stellen. Wanneer je echter naar het ledenbestand van deze datingsite kijkt zal meteen opvallen dat hier voornamelijk vrouwen actief zijn. Dit betekent dat de website het interessantst is voor mannen en stellen die graag een trio met een vrouw zouden willen hebben. De website is opvallend genoeg voornamelijk gericht op spannende (seks)dates en in mindere mate op vaste relaties. Mocht je zelf op zoek zijn naar een partner voor het leven, dan kun je beter voor een alternatief kiezen.

Het aanmaken van een account bij Droomflirt.nl is gelukkig heel eenvoudig! Zo kun je vrijwel meteen starten met je zoektocht naar een ideale man, vrouw of stel. Voor het aanmaken van een nieuw account moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je een profiel invullen, waarbij je verschillende persoonlijke details toe kunt voegen. Denk aan een mooie foto van jezelf, informatie over je haarkleur, je lengte en je postuur, enzovoorts. Ook kun je aangeven of je rookt, of je piercings draagt, etc.

Datingsite met hoog percentage nepprofielen

Op de homepage van deze datingsite vind je voornamelijk foto’s van vrouwen. De vrouwen zijn dermate knap dat het nauwelijks te geloven is dat deze vrouwen ook daadwerkelijk op de datingsite actief zijn. Ook het feit dat er een groter aantal vrouwen dan mannen in het ledenbestand van de datingsite te vinden is, doet vermoeden dat men gebruik maakt van nepprofielen. Het gebruik van nepprofielen is niet nieuw in de datingwereld. Er zijn nog veel meer datingsites die deze keuze maken. Veel van deze datingsites hebben in hun voorwaarden opgenomen dat er nepprofielen actief kunnen zijn. Opvallend is dat Droomflirt.nl dit niet in zijn voorwaarden opgenomen heeft. Het zou in theorie dus zo kunnen zijn dat de getoonde profielen op de homepage van Droomflirt.nl echt zijn.

Nepprofielen zijn vaak een onderdeel van de organisatie achter de datingsite. Het doel van het gebruik van nepprofielen is het vergaren van extra inkomsten, omdat deze profielen je zoveel mogelijk credits proberen te laten kopen. Dit doen ze door je lang aan het lijntje te houden en een date voortdurend uit te stellen. Op het moment dat ze dit lang genoeg gedaan hebben en je de moed opgeeft ben je vaak tientallen euro’s kwijt, die je niet meer terugkrijgt. Je herkent een nepprofiel in veel gevallen aan een te mooie profielfoto, een profiel met nauwelijks persoonlijke details, enzovoorts. Ook zullen nepprofielen je tijdens een gesprek nooit heel veel vragen stellen. Zo hopen ze dat jij nieuwe vragen blijft stellen en je zodoende steeds meer credits uit blijft geven.

Kosten voor het versturen van berichten

Zoals reeds beschreven moet je op Droomflirt.nl credits kopen om berichten naar andere leden te kunnen sturen. Als alternatief voor deze berichten zou je ook voor het versturen van een “flirt” kunnen kiezen, wat net als het aanmaken van een profiel wel gratis is. Bij deze “flirts’ kun je echter geen tekst toevoegen. Je laat op deze manier alleen aan iemand weten dat je hem of haar leuk vindt. Om vervolgens ook berichten naar leden te kunnen sturen zal je dure credits moeten kopen, waarvan de prijs niet helemaal duidelijk is. Over het algemeen geldt dat des te meer credits je in een keer koopt, des te goedkoper het ook wordt.

Voor- en nadelen van Droomflirt.nl

Droomflirt.nl is een datingsite met twee kanten. Aan de ene kant biedt de website het voordeel dat je gratis een account aan kunt maken en dat je vervolgens ook gratis “flirts” kunt sturen naar andere leden. Een keerzijde is echter dat je na het versturen van een “flirt” alsnog zal moeten betalen voor het versturen van berichten. Daarbij zorgt het grote aantal nepprofielen er voor dat de kans bestaat dat je veel geld betaalt voor iets waar je uiteindelijk weinig of niets aan hebt. Voor single vrouwen is deze datingsite al helemaal niet interessant, door het grote aantal vrouwen en het zeer geringe aantal mannen wat hier actief is.

 

6 Total Score
Review Droomflirt.nl

Gratis account aanmaken en gratis flirts versturen

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply