Dreammatch

Dreammatch is een datingsite die in het jaar 2006 geregistreerd is en door de makers van de datingsite een van de jongste en snelst groeiende datingsites van het land wordt genoemd. De datingsite wordt voornamelijk gebruikt door mensen tussen de 30 en 50 jaar, maar ook voor senioren dating kun je bij deze datingsite terecht.

De betrouwbaarheid van Dreammatch

De betrouwbaarheid van Dreammatch laat nog wat te wensen over. Zo heeft de datingsite geen keurmerken, wordt er niets verteld over maatregelen tegen nepprofielen en maakt de datingsite ook geen gebruik van een veilige SSL-verbinding. Daarnaast heeft de datingsite wel Algemene Voorwaarden opgesteld, maar deze zijn enkel beschikbaar in het Engels en dus niet van toepassing in Nederland.

Dit alles wil niet zeggen dat Dreammatch niet betrouwbaar is, maar het maakt de datingsite wel wat minder betrouwbaar dan andere datingsites. Wellicht zet de datingsite zich wel in om jouw gegevens te beschermen, maar hier wordt niet over gesproken op de website zelf en dit kunnen we dus niet bevestigen.

Inschrijven bij Dreammatch

Om je in te schrijven bij Dreammatch, klik je op ‘Word nu lid’ op de homepage. Heb je dit gedaan, dan opent er een pagina om je in te schrijven bij Dreammatch. Je kunt ervoor kiezen om je via Facebook in te loggen, maar dan worden er wel meer gegevens gebruikt door Dreammatch om jouw profiel samen te stellen. Wil je dit liever niet, dan klik je op ‘Creëer je account’ om jouw account handmatig samen te stellen.

Je vult wat persoonlijke gegevens in, geeft aan naar welk geslacht je op zoek bent, hoe oud jouw perfecte partner (ongeveer) is en wat voor relatie je wil. Ook geef je aan waar je vandaan komt, zodat de datingsite singles bij jou in de buurt kan zoeken.

Tot slot vul je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres op en kun je jouw account officieel aanmaken. Heb je dit gedaan, dan krijg je een mailtje met je inloggegevens. Je hoeft je account niet meer te activeren, want Dreammatch werkt niet met activatielinks of bevestigingsmails.

De kosten van Dreammatch

Op dit moment zijn er (nog) geen kosten verbonden aan online dating via Dreammatch. De website is nog vrij jong en wil nieuwe leden aantrekken door het gebruik gratis te houden.

De mobiele app van Dreammatch

Dreammatch heeft (nog) geen mobiele applicatie, maar wel een mobiele website. Door deze mobiele website, is online dating via je smartphone en/of tablet gewoon mogelijk.

Acties en kortingen

dreammatch.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Dreammatch

Om je account te verwijderen bij Dreammatch, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in.
  2. Ga naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Privacy’.
  3. Klik op ‘Uitschrijven account’.

Heb je dit gedaan, dan wordt jouw profiel binnen 48 uur onherstelbaar verwijderd. In de 48 uur kun je nog wel nadenken of je jouw profiel echt wil verwijderen, want tot de definitieve verwijdering van je profiel is het nog mogelijk om jouw keuze terug te draaien. Wil je jouw account enkel tijdelijk verbergen, dan inactiveer je je account. Om je account na een tijdje weer te activeren, hoef je je enkel in te loggen bij Dreammatch.

 

7 Total Score
Dreammatch Review

De datingsite wordt voornamelijk gebruikt door mensen tussen de 30 en 50 jaar, maar ook voor senioren dating kun je bij deze datingsite terecht.

Populaiteit
7.5
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
8
Kosten
7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply