Dertigers.nl

Zoals de naam al doet vermoeden, is Dertigers.nl een datingsite die zich specifiek op singles tussen de 30 en 39 jaar oud richt. Het maakt niet uit wat voor dertiger je bent, want alle dertigers zijn welkom op Dertigers.nl. Of je nu alleenstaande ouder bent of geen gezin hebt en al jaren vrijgezel bent: je kunt deze datingsite gebruiken om leuke singles van jouw leeftijd te ontmoeten.

Leuke singles zoeken zonder profiel

Wat Dertigers.nl uniek maakt, is het feit dat je op deze datingsite ook zonder profiel naar leuke leden kunt zoeken. Bij de meeste datingsites is dit helemaal niet mogelijk en heb je hier wel een profiel voor nodig. Je vult wat beknopte informatie in over je eigen geslacht, het geslacht waar je naar op zoek bent en de leeftijdscategorie waarbinnen je jouw ideale partner zoekt. Aan de hand van deze criteria krijg je een overzicht te zien van mogelijke dates. Er wordt ook een kleine omschrijving, wat algemene informatie en de profielfoto getoond. Om daadwerkelijk in contact te kunnen komen met een van deze matches, moet je overigens wel aangemeld zijn. In dit geval heb je dus wel een profiel nodig.

De voordelen van Dertigers.nl

Online dating op Dertigers.nl brengt enkele voordelen met zich mee. De belangrijkste pluspunten van de datingsite, zijn de volgende:

  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, ook voor mensen die nog nooit online gedate hebben.
  • Op de datingsite kun je ook binnen één leeftijdscategorie zoeken, wat handig is als je een bepaalde leeftijdsvoorkeur hebt voor jouw ideale partner.
  • Je kunt al naar matches zoeken zonder dat je een profiel aan moet maken op Dertigers.nl. Zo kun je eerst kijken of er op Dertigers.nl een geschikte kandidaat voor je tussen zit, voordat je geld uitgeeft aan deze datingsite.

De nadelen van Dertigers.nl

Dertigers.nl heeft diverse aantrekkelijke voordelen, maar de datingsite kent ook enkele nadelen. Om een realistisch beeld te geven van deze datingsite, vertellen we je ook meer over de minpunten van Dertigers.nl. De belangrijkste minpunten van de datingsite, zijn namelijk de volgende:

  • De website noemt zichzelf Dertigers.nl, maar staat ook open voor leden met andere leeftijden. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven dat de website een doelgroep heeft van 29 tot 41 jaar, maar ook mensen van andere leeftijden worden toegelaten op de datingsite.
  • De profielen die op Dertigers.nl staan, zijn vaak gedateerd. Zo staan er profielen op die dateren van jaren geleden. De vraag is dan ook of deze mensen niet al lang een geschikte partner hebben gevonden.
  • Op Dertigers.nl wordt reclame gemaakt voor seksspeeltjes en dit kan storend zijn tijdens het online daten.
  • Het aantal aanmeldingen is gering, waardoor de kans op een match kleiner wordt. Gezien het aantal profielen op de website, lijkt het er op dat de dertigers hun ideale partner via een andere weg zijn gaan zoeken. Het is dan ook sterk de vraag of Dertigers.nl in een behoefte voorziet.
  • Het zoeken naar matches is gratis, maar om te kunnen reageren moet je een eigen profiel aanmaken. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven dat aan het aanmaken van zo een profiel kosten zijn verbonden. Welke kosten dit zijn, wordt niet in de algemene voorwaarden genoemd.

Een profiel aanmaken bij Dertigers.nl

Het kan natuurlijk zo zijn dat bovenstaande punten voor jou helemaal geen bezwaar vormen. In dit geval kun je je zeker aanmelden bij Dertigers.nl door een profiel aan te maken op de datingsite. De kosten die met deze inschrijven gepaard gaan, zijn helaas niet helemaal duidelijk. De kans is aanwezig dat je pas achter de kosten van de datingsite komt, als je eenmaal lid bent geworden van de datingsite en de website echt wil gaan gebruiken om jouw ideale partner te vinden. Wij raden je aan hier rekening mee te houden bij het aanmaken van een profiel.

6 Total Score
Dertigers.nl Review

De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply