Deeting.nl

Online daten is steeds duurder geworden, gelukkig biedt Deeting.nl de mogelijkheid om goedkoop te daten. Op de website van Deeting.nl vind je dat het aanmaken van een account op deze datingsite volledig gratis is. Eenmaal aangemeld krijg je de mogelijkheid aangeboden om voor een premiumabonnement te kiezen, waarmee je meer functies kunt gebruiken. Een dergelijk abonnement is al af te sluiten vanaf twee euro per maand, waarmee Deeting.nl veel goedkoper is dan andere datingsites. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst zonder premiumabonnement op deze datingsite rond te kijken.

Laten we starten! Het aanmaken van een account op Deeting.nl is heel eenvoudig. Op de homepage van deze website vind je een handig formulier, waarmee je direct een account aan kunt maken. Vervolgens krijg je per mail een activatiemail toegestuurd en kun je beginnen met het invullen van je profiel! Zonder profiel is het niet mogelijk om naar single mannen of vrouwen te zoeken.

Leuke singles vinden bij Deeting.nl

Het vinden van single mannen of vrouwen is relatief eenvoudig bij Deeting.nl. Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je direct aan de slag! Maak gebruik van de zoekfunctie om singles te vinden die aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zoek je bijvoorbeeld een man of vrouw van een bepaalde leeftijd? Ben je op zoek naar iemand uit een specifieke regio? Enzovoorts. Op het moment dat je een leuke single gevonden hebt kun je hem of haar een berichtje sturen, chatten en zijn of haar profiel bekijken. Op de website van Deeting.nl staat heel nadrukkelijk aangegeven dat het gebruik van deze functies gratis is.

Hiermee breekt Deeting.nl met de manier van werken bij veel andere datingsites. Vaak moet er met credits betaald worden voor het versturen van privéberichten naar leuke matches. Ook komt het af en toe voor dat je foto’s van matches alleen kunt bekijken als je een betaald abonnement hebt afgesloten. Dit is bij Deeting.nl duidelijk niet het geval! Doordat Deeting.nl zelf geen geld verdient aan mensen die berichten naar elkaar sturen, zal het aantal nepprofielen binnen dit datingnetwerk beperkt zijn.

Tip: ben je op zoek naar een datingsite met landelijke bekendheid? Kijk in dat geval nog even verder! Het aantal leden op Deeting.nl is namelijk enigszins beperkt, doordat de datingsite niet heel bekend is.

Berichten uitwisselen en daten

Wanneer je een leuke match gevonden hebt kun je hem of haar eerst een aantal berichten sturen. Ga niet te snel over in het uitwisselen van telefoonnummers of Skype-adressen. Mocht iemand direct naar je telefoonnummer vragen, dan kan het om een nepprofiel gaan. Deze profielen worden door kwaadwillende personen aangemaakt, die je op slinkse wijze geld afhandig proberen te maken. Denk bijvoorbeeld aan geld voor een ziek familielid, geld voor de reis naar jullie eerste date, enzovoorts. Trap hier niet in, maar zoek nog even verder naar leukere profielen!

Pas wanneer je elkaar beter kent kun je elkaar je telefoonnummer geven en bijvoorbeeld telefonisch of via een chatdienst als Whatsapp en Facebook Messenger verder praten. Het is erg vervelend als je een lange tijd wordt lastiggevallen via je mobiele telefoon, doordat je je nummer veel te snel hebt weggegeven.

Voor- en nadelen van Deeting.nl

Het belangrijkste voordeel van Deeting.nl is dat deze datingwebsite gratis is. Het aanmaken van een account is daarbij dermate eenvoudig, dat je vrijwel meteen aan de slag kunt gaan met het zoeken naar leuke matches. Een nadeel aan deze datingsite is het beperkte aantal leden en het feit dat je alleen met een account naar matches kunt zoeken.

 

6 Total Score
Review Deeting

Het aanmaken van een account is daarbij dermate eenvoudig

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply