Datingvrienden

Datingvrienden: leer nieuwe singles kennen!

Wanneer je momenteel vrijgezel bent zoek je wellicht naar nieuwe contacten om leuke dingen mee te doen of om een relatie mee op te kunnen bouwen. Door online te daten leer je nieuwe singles kennen, zonder dat je op ze af hoeft te stappen. Dit blijkt voor veel singles erg spannend te zijn. Een van de datingsites die deze mogelijkheid biedt is Datingvrienden. Deze datingsite heeft een groot ledenbestand, waardoor de kans erg groot is dat je een geschikte match zal vinden.

Bij Datingvrienden hoef je andere leden geen berichtje te zenden om aan te geven dat je geïnteresseerd bent. Het is voldoende om elkaar een ‘flirt’ te sturen! Dit maakt het nog makkelijker om in contact te komen met andere leden. Een ‘flirt’ stuur je door op het hartje in iemands profiel te klikken. Deze persoon zal hier vervolgens een melding van krijgen en kan je een hartje of een berichtje terugsturen. Zo weet je meteen of iemand ook interesse in jou heeft!

Op de homepage vind je een handige zoekfunctie om andere leden te zoeken. Je kunt hier ook als niet-lid gebruik van maken, zodat je een beter beeld krijgt van het type single wat lid is van Datingvrienden. De zoekfunctie beschikt over verschillende filters, waarmee het zoeken naar nieuwe singles makkelijker moet worden. Denk aan het geslacht en de leeftijd van een single of de provincie waarin hij of zij woont.

Maak kennis met je favoriete leden

Het gebruik van de zoekfunctie resulteert in een lange lijst met leden, die een mogelijke match voor je kunnen zijn. Datingvrienden biedt de mogelijkheid om deze leden aan je favorieten toe te voegen, zodat je ze later eenvoudig terugvindt. Om in contact te kunnen komen met andere leden is het vanzelfsprekend noodzakelijk om een account aan te maken. Dit is heel eenvoudig! Wanneer je het profiel van een ander lid bekijkt zie je direct een aantal kenmerken van hem of haar. Denk aan de hobby’s van een single, zijn burgerlijke staat, de levensstijl, uiterlijke kenmerken, enzovoorts. Dit geeft je een goed beeld van de single! In de meeste gevallen hebben leden een foto aan hun profiel toegevoegd.

Door deze informatie over singles eerst rustig door te lezen weet je meteen of iemand enigszins bij je past. Vervolgens kun je contact zoeken met de leden waarmee je de meeste overeenkomsten hebt of die het beste aansluiten bij je wensen. Het is vanzelfsprekend mogelijk om met meerdere leden van Datingvrienden tegelijkertijd contact te zoeken. De kans is immers klein dat het direct met de eerste mach uitloopt tot een vaste relatie. Wanneer je voor een langere tijd contact hebt gehouden met een lid van deze datingsite, kan het verleidelijk worden om voor het eerst af te spreken. Zorg ervoor dat je iemand vooraf al een keer per telefoon gesproken hebt of via een webcam hebt kunnen zien. Zo voorkom je dat je voor onaangename verassingen komt te staan.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

De kosten van Datingvrienden

Bij Datingvrienden is het mogelijk om gratis een account aan te maken, waarmee je andere leden kunt zoeken. Dit account blijft onbeperkt gratis, waardoor je in alle rust kunt zoeken naar een geschikte match. Om van meer functies gebruik te kunnen maken zal je losse credits aan moeten schaffen. Deze credtis zijn het voordeligst als je er meteen 4.236 koopt. In dat geval kosten de credits vier cent per stuk

Tip: stuur iemand anders een bericht of een flirt! Dit kan bij Datingvrienden voor zestien credits per item.

 

6 Total Score
DatingVrienden Review

Datingvrienden biedt de mogelijkheid om deze leden aan je favorieten toe te voegen, zodat je ze later eenvoudig terugvindt.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
5.5
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply