Datingbuddies

Datingbuddies.com is een van de online datingsites die zich richt op singles die op zoek zijn naar een partner bij hen in de buurt. In vergelijking met verschillende andere datingsites biedt Datingbuddies.com veel voordelen aan haar leden. Het belangrijkste voordeel is wellicht dat je via deze datingsite gratis op zoek kunt gaan naar leuke matches. Bij veel andere datingsites moet je credits kopen om berichten naar andere leden te sturen. Je hebt hierbij geen enkele garantie dat je ook daadwerkelijk een match vindt.

Direct een gratis profiel aanmaken

Om te kunnen beginnen aan je zoektocht naar de liefde van je leven, dien je een gratis profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is erg eenvoudig en kost vaak niet meer dan een paar minuten. Met je profiel kun je vervolgens een uitgebreide zoekfunctie gebruiken om een geschikte match te vinden. Bij het gebruik van de zoekfunctie kun je verschillende filters instellen, die je helpen bij het filteren van de resultaten.

Heb je een leuke match gevonden? In dat geval kun je direct een eerste berichtje naar hem of haar sturen. In je eerste berichtje is het belangrijk om niet direct met de deur in huis te vallen. Beter is het om je match eerst te vertellen waarom je voor hem of haar gekozen hebt. Wat maakte zijn of haar profiel zo interessant, wat is er zo leuke aan de profielfoto van een match, enzovoorts. Door direct een complimentje te geven is de kans groter dat een match op je berichtje reageert.

Nadelen van een gratis datingsite

Het feit dat Datingbuddies.com een website is om gratis leuke dates te vinden biedt niet enkel voordelen. Zo zijn er op de datingsite veel inactieve profielen actief, die door mensen aangemaakt zijn en nu niet meer gebruikt worden. Doordat er geen kosten aan het gebruik van deze datingsite verbonden zitten, is het aanmaken van een account snel gedaan. Je kunt immers altijd even kijken of je hier een leuke match kunt vinden.

Naast de inactieve profielen zijn er mogelijk ook nepprofielen actief. Deze nepprofielen worden aangemaakt door kwaadwillende personen, die je geld afhandig proberen te maken. Zij vertellen je vaak zielige verhalen over zieke familieleden. Zelf hebben ze geen geld om naar hun familieleden af te reizen, waardoor ze zich genoodzaakt zien om jou te vragen geld over te maken. Trap hier nooit in, want het geld zie je nooit meer terug! Ook zal het contact met een dergelijk nepprofiel nooit tot een date uitlopen. Dit zorgt enkel voor teleurstellingen.

Hoe herken ik een nepprofiel?

Om te voorkomen dat je geld afgetroggeld wordt, is het belangrijk dat je weet hoe je een nepprofiel kunt herkennen. Let hierbij allereerst op de profielfoto die binnen het profiel gebruikt wordt. Wanneer een dergelijke foto te mooi om waar te zijn lijkt, is dit vaak ook het geval. Als je realistisch nadenkt zal je zelf ook weten dat hele knappen mannen en vrouwen niet op een datingsite actief zijn. Ook herken je een nepprofiel aan het feit dat het nepprofiel voortdurend door zal blijven vragen om je zolang mogelijk aan het lijntje te houden.

Voor- en nadelen van Datingbuddies.com

Datingbuddies.com is een online datingsite die zijn zaakjes goed op orde heeft. De website heeft een groot ledenbestand, maakt het mogelijk om gratis naar leuke matches te zoeken en biedt daarbij een strenge controle op nepprofielen. Ondanks deze controle kan het nog steeds voorkomen dat je tegen een nepprofiel aanloopt. Hier valt helaas weinig aan te doen, door het feit dat Datingbuddies.com gratis te gebruiken is.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply