Dating Contacten

Leer singles kennen via Dating Contacten

Dating Contacten is een online datingsite, die de mogelijkheid biedt om in contact te komen met andere single mannen of vrouwen. Als single kan het soms behoorlijk spannend zijn om op iemand af te stappen in een café, een restaurant of bij een feest. Een datingsite biedt hier de oplossing voor! Via een datingsite kun je met elkaar chatten, kun je foto’s uitwisselen en kun je elkaar beter leren kennen. Na verloop van tijd kun je besluiten om ook eens in het echt af te spreken, al is het ijs dan vaak al gebroken. Dit maakt het een stuk minder spannend!

Tip: spreek niet te snel met een single man of vrouw van een datingsite af. Het is namelijk niet per definitie zo dat hij of zij ook daadwerkelijk is, wie hij of zij zegt te zijn! Zorg ervoor dat je elkaar eerst een aantal keer gebeld hebt en bijvoorbeeld via een webcam hebt kunnen zien.

Nieuwe matches zoeken bij Dating Contacten

Dating Contacten biedt zowel leden, als niet-leden de mogelijkheid om te zoeken naar single mannen en vrouwen. Op de homepage van de website vind je een handige zoekfunctie, waarbij je gebruik kunt maken van verschillende filters. Zoek je een man of een vrouw? In welke leeftijdsklasse moet de single zitten? Uit welke provincie kom je? Enzovoorts. Door deze filters slim te gebruiken, is de kans groot dat je een geschikte single man of vrouw zal vinden.

Het is aan te raden om de zoekfunctie al eens te gebruiken, alvorens je een account aanmaakt bij Dating Contacten. Zo weet je precies welk type leden je kunt verwachten op deze datingsite!

Kom meer over je favoriete leden te weten

Wanneer je een geschikte match gevonden denkt te hebben, kun je een account aanmaken en contact met je favoriete single opnemen. Bij Dating Contacten worden twee mogelijkheden aangeboden: een bericht of een zogenaamde ‘flirt’ sturen. In een bericht kun je jezelf aan een match voorstellen en je verwachtingen kenbaar maken. Wil je contact met iemand om gewoon gezellig te praten, wil je af en toe met iemand uiteten gaan, of ben je op zoek naar een match voor een mogelijke vaste relatie in de toekomst? Bij een ‘flirt’ komt veel minder kijken! Door een ‘flirt’ te sturen, krijgt een ander lid een melding dat je hem of haar leuk vindt. Hij of zij kan je vervolgens een ‘flirt’ of bericht terugsturen.

Op het profiel van een lid van Dating Contacten vind je veel informatie over zijn of haar interesses, persoonlijke kenmerken en bijvoorbeeld hobby’s. Door een lid te zoeken veel overeenkomsten met je heeft, is de kans op een succesvolle match het grootst. Je kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om met meerdere leden tegelijkertijd contact te houden. Het contact kun je weer verbreken als je een geschikte partner gevonden hebt.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Credits kopen voor meer functies

Bij Dating Contacten is het aanmaken van een account geheel gratis. Dit zal ook gratis blijven, naarmate je langer lid bent van de datingsite. Wil je echter gebruik kunnen maken van alle functies die Dating Contacten je biedt, dan zal je credits moeten kopen. Er worden verschillende pakketten aangeboden, waarbij het grootste pakket (4.236 credits) het meest voordelig is. Bij dit pakket betaal je vier cent per credit. Voor het versturen van een bericht of flirt betaal je zestien credits.

 

6 Total Score
Dating Contacten Review

Wanneer je een geschikte match gevonden denkt te hebben, kun je een account aanmaken en contact met je favoriete single opnemen.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply