Dating Concurrent

Dating Concurrent: met wie ga jij op een date?

Datingsites kunnen je helpen bij het vinden van je nieuwe liefde en bieden daarbij een plaats om nieuwe contacten op te doen voor gezellige avondjes uit of etentjes. Het blijkt vaak dat singles het lastig vinden om in een café of uitgaansgelegenheid op iemand af te stappen. Dit is via een datingsite veel eenvoudiger. Een van de datingsites die de mogelijkheid biedt om online in contact te komen met andere single mannen en vrouwen is Dating Concurrent.

Een groot voordeel aan deze datingsite is de mogelijkheid om vooraf te bekijken of hier een geschikte match voor je te vinden is. De zoekfunctie van Dating Concurrent is namelijk niet alleen door leden te gebruiken, maar kun je ook gebruiken als je nog geen lid bent. Door slim gebruik te maken van de filters (leeftijd, geslacht, etc.) die de zoekfunctie biedt, kun je kijken of je een geschikte match tussen de leden vindt. Wanneer je leuke singles in de zoekresultaten vindt, kun je besluiten om een account aan te maken op de datingsite.

Ieder lid heeft bij het aanmaken van zijn of haar account informatie op moeten geven over zijn of haar burgerlijke staat, hobby’s, uiterlijke kenmerken, enzovoorts. Ook kiezen veel leden ervoor om een foto aan hun profiel toe te voegen, zodat je direct een goed beeld van iemand krijgt. Op basis van de informatie die een geschikte match ingevoerd heeft, kun je contact met hem of haar opnemen. Hiervoor dien je logischerwijs eerst een account aan te maken.

Grote diversiteit aan leden

Naast het feit dat de openbare zoekfunctie van Dating Concurrent een groot voordeel is, biedt deze datingsite plek voor iedereen. De datingsite heeft leden uit verschillende leeftijdsklassen, met een verschillend opleidingsniveau en uit alle twaalf provincies in Nederland. Dit maakt de kans logischerwijs erg groot dat je een geschikte match zal vinden, die ook nog eens in de buurt woont.

Wanneer je een geschikte match gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar een bericht sturen. Geef hierin aan waarom je een single een bericht stuurt, bijvoorbeeld door overeenkomende interesses te delen, en wat je van een single verwacht. Wil je bijvoorbeeld gezellig met elkaar praten, ben je op zoek naar iemand om af en toe mee af te kunnen spreken als vrienden, of wil je op de lange termijn een vaste relatie met iemand? Door je verwachtingen te delen, voorkom je dat leden teleurgesteld worden.

Stuur elkaar een ‘flirt’ bij Dating Concurrent

Niet alleen biedt Dating Concurrent de mogelijkheid om berichten naar andere leden te sturen, ook kun je ervoor kiezen om een ‘flirt’ te sturen. Dit doe je door op het hartje te klikken in het profiel van een single man of vrouw. Deze single zal hiervan op de hoogte worden gebracht en kan je een ‘flirt’ of bericht terugsturen. Zo ben je niet direct verplicht om iemand een bericht te sturen, om toch het contact op gang te kunnen brengen. Als iemand je een ‘flirt’ terugstuurt, is hij of zij wellicht ook geïnteresseerd in jou.

Tip: voorkom teleurstellingen en spreek niet te snel af! Leer elkaar eerst goed kennen door elkaar berichten te sturen via Dating Concurrent.

Acties en kortingen

Deze datingsite heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

De kosten van Dating Concurrent

Bij Dating Concurrent kun je gratis een nieuw account aanmaken, die onbeperkt te gebruiken is. Zo heb je alle tijd om geschikte matches te vinden, zonder dat je veel geld kwijt bent aan een abonnement. Om van meer functies van Dating Concurrent gebruik te kunnen maken, dien je credits te kopen. Deze credits worden goedkoper, naarmate je een groter aantal credits in een keer aanschaft.

Het voordeligste is de aanschaf van 4.236 credits, waarbij je vier cent per credit betaalt. Met zestien credits kun je anderen een ‘flirt’ of bericht sturen.

 

6 Total Score
Dating Concurrent Review

Een van de datingsites die de mogelijkheid biedt om online in contact te komen met andere single mannen en vrouwen is Dating Concurrent.

Populariteit
5.5
Gebruikersgemak
5.5
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply