Datesvinden.nl is een website in de categorie entertainment. Je kunt deze website gebruiken in je zoektocht naar de ideale partner, maar de website richt zich voornamelijk op mensen die gewoon leuke contacten op willen doen. De meeste mensen die op Datesvinden.nl actief zijn, willen helemaal niet ‘in real life’ afspreken. Ze vinden het leuk om met elkaar te chatten, maar houden het hier doorgaans bij.

Echte profielen en fake profielen

Op Datesvinden.nl zijn uiteraard echte mensen actief, maar er zijn ook veel fake profielen op de website te vinden. Deze profielen worden beheerd door medewerkers van de website. Overigens wordt hier niet mysterieus over gedaan, maar lees je dit gewoon in de Algemene Voorwaarden van de website. Met de fake profielen kun je niet afspreken. Zij kletsen alleen met jou om je online te entertainen. Houd hier rekening mee als je je inschrijft op Datesvinden.nl.

Onschuldig kletsen en flirten op Datesvinden.nl

De meeste mensen die zich inschrijven op Datesvinden.nl, gebruiken deze website om onschuldig met andere gebruikers te kletsen en wat te flirten. Een deel van deze gebruikers heeft een relatie en is op zoek naar een beetje extra spanning. Ze willen hun partner niet bedriegen, maar willen gewoon wat spannende gesprekken voeren met mensen die ze niet kennen. Ook jij kunt de website voor dit doeleinde gebruiken. Ook als je single bent, kun je je uiteraard inschrijven op deze datingsite. De website richt zich namelijk ook op singles die onschuldig willen kletsen en wat willen flirten.

De plus- en minpunten van Datesvinden.nl

De website Datesvinden.nl heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste voordelen en nadelen van de website, worden hieronder kort opgesomd. Door deze door te lezen, kom je er vanzelf achter of deze website iets voor jou is.

Pluspunten:

  • Je kunt je gratis aanmelden op de website.
  • De gebruikers van de website zijn erg diverse. Zo vind je altijd wel iemand waar jij goed mee kunt kletsen of mee kunt flirten.

Minpunten:

  • Je betaalt geld per bericht dat je verstuurt.
  • Er zijn fake profielen actief op de website.
  • De website richt zich puur op het bieden van entertainment en is niet erg serieus.

De kosten van Datesvinden.nl

Je kunt je gratis inschrijven op deze website, maar je betaalt wel geld voor het versturen van berichten. Per bericht dat je verstuurt, lever je 5 credits in. Deze credits koop je in pakketten. De kosten die je moet betalen, zijn afhankelijk van het pakket dat je koopt. Hoe meer credits je in één keer koopt, des te lager de kosten per credit worden.

1 Comment
  1. Reply
    Lengkeek november 13, 2017 at 12:20 pm

    Bij alle mogelijke profielen lukt het niet om tot een afspraak te komen

Leave a reply