DateMetElkaar

DateMetElkaar is een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en toegankelijke datingsite. Je kunt deze datingsite gebruiken om leuke singles te leren kennen voor gezellige dates, maar je kunt de website ook gebruiken om mogelijk jouw ware liefde te ontmoeten. Er zijn vele soorten singles actief op de website. Denk hierbij aan singles die gewoon wat willen daten, maar ook aan singles die een leuke partner voor de lange termijn zoeken. Ook zijn er zowel jonge als oude mensen op de website actief en singles met alle mogelijke geaardheden.

Echte profielen en fake profielen

Lees je de Algemene Voorwaarden van DateMetElkaar door, dan kom je er al snel achter dat deze datingsite zowel echte als fake profielen heeft. De fake profielen van de datingsite worden beheerd door enkele medewerkers van de website. Deze profielen bieden enkel entertainment. Je kunt niet echt afspreken met een persoon achter een fake profiel, maar kunt enkel online met hem of haar kletsen. Houd hier rekening mee als je met een fake profiel in contact komt.

Inschrijven bij DateMetElkaar

Je kunt je gratis inschrijven bij DateMetElkaar. Heb je je ingeschreven, dan kun je jouw profiel met informatie en leuke foto’s vullen. Wij raden je aan om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen, want de meest complete profielen krijgen uiteindelijk de meeste berichten. Heb je jouw profiel helemaal gevuld, dan kun je naar leuke singles zoeken. Heb je enkele leuke profielen gevonden, dan koop je credits om deze profielen berichten te kunnen sturen. Het versturen van berichten is niet gratis.

De plus- en minpunten van DateMetElkaar

De datingsite DateMetElkaar heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten en minpunten van deze datingsite, worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • Je kunt je gratis inschrijven op DateMetElkaar.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  • Je hoeft geen maandelijkse abonnementskosten te betalen voor deze datingsite, maar betaalt per verstuurd bericht.

Minpunten:

  • Er zijn ook fake profielen actief op deze datingsite.
  • Er staan veel verouderde (inactieve) profielen op de website.

De kosten van DateMetElkaar

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden van deze datingsite, heb je credits nodig. Je kunt deze los kopen, maar je kunt de credits ook in complete pakketten aanschaffen. Wij raden je aan om een pakket met credits te kopen. Een losse credit is namelijk vrij duur en hier kun je slechts één bericht mee versturen. Door een pakket met credits te kopen, betaal je minder geld per credit en kun je meerdere berichten versturen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply