Cupiconia

Cupiconia heeft niet alleen een leuke naam, ook is deze datingsite uitermate geschikt voor singles die op zoek zijn naar een leuke man of vrouw uit België of Nederland. Voordat je op zoek kunt gaan naar een geschikte match, zal je eerst een profiel aan moeten maken. In dit artikel vertellen we meer over de datingsite Cupiconia en de leden die hier actief zijn. Opvallend is in ieder geval dat er op de homepage van deze datingsite weinig informatie over de werkwijze ervan te vinden is.

Profiel creëren voor Cupiconia

Om deel te kunnen nemen aan het datingnetwerk van Cupiconia moet je eerst een profiel aanmaken. Het aanmaken van een nieuw profiel is eenvoudig en kost normaliter niet meer dan een paar minuten van je tijd. Houd er rekening mee dat het gebruik van de datingsite niet gratis is. Om berichten naar andere leden te kunnen sturen moet je bijvoorbeeld credits kopen. Het is niet heel bijzonder dat er met een creditsysteem gewerkt wordt. Er zijn op internet veel meer datingsites met een dergelijk systeem te vinden.

Houd er rekening mee dat er behoorlijke kosten aan het kopen van deze credits verbonden zitten. Hierbij geldt dat des te meer credits je in een keer bestelt, des te goedkoper het ook wordt. Koop niet direct een te groot aantal credits, omdat de kans bestaat dat je al na een paar weken een leuke match vindt. De extra credits zijn in dit geval zonde van je geld.

Diversiteit aan profielen op Cupiconia

Cupiconia biedt een grote diversiteit aan profielen op haar website. Je vindt hier voornamelijk single mannen en vrouwen uit Nederland en België. Naar eigen zeggen doet Cupiconia er alles aan om nepprofielen van het datingnetwerk te weren. De vraag is natuurlijk of deze datingsite hier ook in slaagt. De nepprofielen worden vaak ingezet om de inkomsten van de datingsite verder op te schroeven. Door je lang aan het lijntje te houden betaal je veel credits, zonder dat je een garantie op een date hebt. Bij deze nepprofielen zal je vanzelfsprekend nooit een date krijgen.

Om hoge kosten te voorkomen is het raadzaam om altijd eerst uitgebreid naar de profielen van mogelijke matches te kijken. Pas wanneer je iemand volledig vertrouwt kun je hem of haar een eerste berichtje sturen om het contact op gang te brengen. Probeer het contact na verloop van tijd over te zetten naar Whatsapp, Facebook Messenger of Skype. Zo kun je elkaar beter leren kennen, zonder voor ieder bericht te moeten betalen. Zeker Skype is een veilige oplossing, omdat je hier geen telefoonnummer voor af hoeft te geven.

Voor- en nadelen van Cupiconia

Het voornaamste voordeel van deze datingsite is het feit dat het aanmaken van een profiel op Cupiconia heel eenvoudig is. Daarbij kun je met een gratis profiel vrij naar andere leden zoeken, zonder hier credits aan uit te moeten geven. Die credits betaal je wel als je berichten naar andere leden wilt sturen. Dit is ook meteen het grootste nadeel van Cupiconia! Ook de nepprofielen die hier af en toe actief zijn vormen een nadeel. Hoewel de datingsite zelf aangeeft nepprofielen te weren, zijn er op internet recensies te vinden die aangeven dat er wel degelijk nepprofielen actief zijn. Dit kost leden veel geld!

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply