Cooldating is een datingsite die je kunt gebruiken om nieuwe vriendschappen te sluiten, leuke dates te organiseren of je ideale partner te vinden. Om gebruik te kunnen maken van deze datingsite, heb je een account nodig. Gelukkig kun je je snel, gemakkelijk en bovendien helemaal gratis inschrijven op deze datingsite.

Een datingsite voor iedereen

Cooldating richt zich niet op een specifieke doelgroep, maar is er voor alle singles. Het maakt niet uit wat voor geslacht je hebt, hoe oud je bent, wat je seksuele geaardheid is en wat voor contacten je wil leggen, want deze datingsite is er voor iedereen. Zo kun je de datingsite gebruiken om nieuwe vriendschappen te sluiten, maar ook om enkele gezellige dates in te plannen of je ideale partner te zoeken.

Hoewel Cooldating zich niet op een specifieke doelgroep richt en dus erg toegankelijk is, heeft de datingsite niet zo veel leden. Dit komt simpelweg omdat de datingsite niet zo bekend is. Je kunt je ideale partner wel vinden op deze website, maar dit is door het kleine aantal leden wel lastiger dan op een andere datingsite.

De plus- en minpunten van Cooldating

De datingsite Cooldating heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten en minpunten van de website worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep, maar is er in feite voor iedereen. Dit maakt de website erg toegankelijk.
  • De datingsite is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Minpunten:

  • De datingsite heeft niet zo veel leden.
  • Je moet geld betalen om berichten te versturen en te ontvangen, maar het is niet duidelijk hoeveel je hier precies voor moet betalen. Dit staat niet op de website.

De kosten van Cooldating

Je kunt je gratis inschrijven bij deze datingsite, maar je betaalt wel geld voor het versturen en ontvangen van berichten. Hoe duur dit precies is, is niet duidelijk. Dit staat niet op de website of in de Algemene Voorwaarden. Je komt hier waarschijnlijk pas achter als je besluit credits te kopen bij Cooldating.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply