Contactplaats

Contactplaats.nl is een datingsite die net iets anders werkt dan andere datingsites. Dit komt omdat deze datingsite niet werkt met het matching principe, maar op basis van oproepjes. Je maakt een profiel, je zet zelf een oproepje online en je kunt benaderd worden door andere leden van de datingsite. Contactplaats.nl matcht leden niet met elkaar, maar geeft je simpelweg een online platform om een oproepje te plaatsen en op deze manier mensen te leren kennen.

Je kunt niet alleen een oproepje plaatsen op Contactplaats.nl als je de ideale partner zoekt, maar ook als je andere contacten op wil doen. Denk hierbij aan vriendschappen, mensen om mee uit te gaan, mensen om mee te sporten, mensen om een hobby mee te starten en ga zo maar verder. De website is dus niet alleen geschikt voor singles, maar ook voor mensen die al een partner hebben en gewoon nieuwe mensen willen leren kennen.

De betrouwbaarheid van Contactplaats.nl

Contactplaats.nl is in 2012 opgezet en het aantal leden van de website groeit nog steeds. Alle profielen die aangemaakt worden bij de website, worden door de redactie van Contactplaats.nl gecontroleerd in de vorm van een bevestigingsmail met activatielink. Omdat deze link handmatig aangeklikt moet worden, zullen er al veel fake profielen afvallen voor ze op de website terecht komen. Verder zien de medewerkers van Contactplaats.nl er dagelijks op toe dat mensen die misbruik maken van de website, geweerd worden. Ze hanteren niet alleen een actief beleid tegen fake leden, maar ook tegen oplichters en mensen die andere leden lastig vallen.

Contactplaats.nl heeft geen keurmerken, maar wij zijn van mening dat deze website zeker een keurmerk zou kunnen krijgen. Wellicht komt er in de toekomst een keurmerk op de website.

Inschrijven bij Contactplaats.nl

Je kunt je gratis inschrijven bij Contactplaats.nl door in eerste instantie enkel je e-mailadres, gebruikersnaam en postcode in te vullen. Heb je met deze gegevens een account aangemaakt, dan ontvang je een bevestigingsmail met activatielink. Heb je op deze link geklikt, dan ben je meteen ingelogd bij Contactplaats.nl en kun je een advertentie opstellen. Ook kun je jouw gegevens nog wat aanvullen en een profiel samenstellen naast jouw advertentie, zodat je zo veel mogelijk kans van slagen hebt bij de datingsite.

Pas als je een oproep hebt geplaatst, kunnen andere leden van de datingsite jouw profiel bekijken. Vul dus niet je profiel helemaal in om geen oproep te plaatsen, want dan is jouw profiel helemaal niet zichtbaar op de datingsite.

De kosten van Contactplaats.nl

Als je je aanmeldt bij Contactplaats.nl, krijg je altijd een gratis lidmaatschap bij deze oproepensite. Alle rubrieken zijn gratis te gebruiken, maar één rubriek kost wel geld. Het gaat hierbij om de rubriek voor collega websites van Contactplaats.nl, met enkele gerelateerde doelgroepen. In de overige 4000 rubrieken hoef je geen geld te betalen om een oproep te plaatsen.

Wil je dat jouw oproep wat meer onder de aandacht komt bij andere leden, dan zijn er diverse opties om je profiel wat meer uit te lichten. Ben je particulier en wil je bovenaan alle oproepen in een rubriek staan, dan betaal je 1,50 euro om jouw oproep extra aandacht te geven. Als bedrijf betaal je hier 2 euro voor. Wil je op de homepage van Contactplaats.nl worden uitgelicht als particulier, dan kost dit je 2,50 euro. Als bedrijf betaal je hier 3,50 euro voor.

De mobiele app van Contactplaats.nl

Contactplaats.nl heeft (nog) geen mobiele applicatie ontwikkeld, maar de website werkt wel goed op smartphones en tablets.

Acties en kortingen

Contactplaats.nl heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Contactplaats.nl

Eigenlijk is het niet nodig om je uit te schrijven bij Contactplaats.nl als je deze website niet meer wil gebruiken. Gebruik je de contactsite niet meer en heb je geen oproepjes meer die actief zijn, dan ben je namelijk niet te benaderen door andere leden van de website. Wil je jouw lidmaatschap toch opzeggen, dan doe je dit door contact op te nemen met de klantenservice van Contactplaats.nl. Je schrijft een e-mail dat je jouw profiel op wil zeggen en waarom en de klantenservice verwijdert jouw account binnen vijf werkdagen.

6 Total Score
Contactplaats Review

Als je je aanmeldt bij Contactplaats.nl, krijg je altijd een gratis lidmaatschap bij deze oproepensite.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6.5
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply