Contactbox.nl

Plaats een leuke advertentie van jezelf op Contactbox.nl om met singles bij jou uit de buurt in contact te komen. In de afgelopen jaren is het aantal online datingsites sterk toegenomen. Er is een wildgroei ontstaan van datingsites die gericht zijn op een specifieke doelgroep, datingsites die zich richten op het faciliteren van seksdates, enzovoorts. Contactbox.nl is een datingsite waarop je een advertentie van jezelf kunt plaatsen. Dit kan voor het vinden van een lange relatie zijn, maar bijvoorbeeld ook voor het opbouwen van een vriendschap of het vinden van een reispartner. Een van de voordelen van Contactbox.nl is het feit dat je gratis gebruik kunt maken van de diensten die deze website je biedt.

Gratis account aanmaken bij Contactbox.nl

Om te beginnen dien je een account aan te maken bij Contactbox.nl. Het aanmaken van een nieuw account is gratis! Met een account kun je Nederlandstalige of Belgische advertenties op de websites plaatsen om een leuke match te vinden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tussen de advertenties van anderen te zoeken. Wellicht vind je hier een leuke match bij jou in de buurt. Het is op de website zelf mogelijk om op een advertentie van een ander lid te reageren.

Zorg er in ieder geval voor dat je de oproep die je plaatst vrij uitgebreid maakt. Zet er bijvoorbeeld wat informatie over jezelf in, geef aan wat je zoekt, enzovoorts. Zo weten andere leden wat ze van je kunnen verwachten. Opvallend aan Contactbox.nl is helaas wel, dat veel van de oproepen die je hier vindt van enkele jaren terug zijn. De kans dat zo iemand nog op je berichten reageert is vrij klein. Daarbij geeft dit aan dat het aantal actieve leden op Contactbox.nl zeer beperkt is.

Leuke matches vinden tussen advertenties

Zoals eerder in dit artikel al beschreven werd, zijn mensen voor verschillende doeleinden actief op deze datingsite. De een zoekt iemand voor een vriendschap, terwijl anderen op zoek zijn naar een vaste relatie. Met welk doel plaats jij een advertentie op deze datingsite? Om te teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om aan te geven wat je verwachtingen zijn als je op de advertenties van andere leden reageert. Iemand die enkel op zoek is naar een leuke vriendschap, zal niets hebben aan een geïnteresseerde die juist een vaste partner zoekt.

Opvallend is dat Contactbox.nl erotisch getinte advertenties uit haar overzichten weert. In veel gevallen worden websites als Contactbox.nl gebruikt om een seksdate met iemand af te spreken. Dit gaat Contactbox.nl echter tegen! Ook is het niet toegestaan om seksueel getinte foto’s aan een advertentie toe te voegen. Het is overigens wel verstandig om een foto aan je bericht toe te voegen, zodat mensen direct een goed beeld van je hebben als ze op je advertentie reageren.

Voor- en nadelen van Contactbox.nl

Contactbox.nl biedt verschillende voor- en nadelen ten opzichte van andere online datingsites. Een van de voordelen is het feit dat deze datingsite gratis is! Ook is de werking van de website erg laagdrempelig, omdat je zonder al te veel moeite een advertentie kunt plaatsen of kunt reageren op andermans advertentie. Een nadeel van Contactbox.nl is het aantal verouderde advertenties. De kans dat mensen die deze advertenties geplaatst hebben nog reageren is zeer gering. Ook heeft de website een onoverzichtelijke uitstraling door de hoeveelheid advertenties. Die kan eveneens als vervelend worden ervaren!

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply