Citydate is een bedrijf dat speeddate evenementen organiseert in de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Je schrijf je online in, maar je gaat wel naar de offline speeddate evenementen van Citydate om mensen te leren kennen. Heb je iemand leuks ontmoet via het speeddate evenement van Citydate, dan kun je dit aangeven door deze persoon aan te vinken in de lijst van deelnemers. Heeft de persoon in kwestie jou ook aangevinkt, dan maakt Citydate het mogelijk om met elkaar in contact te komen.

De betrouwbaarheid van Citydate

Citydate verwerkt alle persoonlijke gegevens en betalingen in een beveiligde omgeving en dit is erg belangrijk. Op deze manier kunnen jouw gegevens namelijk niet op straat komen te liggen en zij jouw betaalgegevens niet beschikbaar voor andere mensen, zoals internetcriminelen. De datingsite heeft geen keurmerken gekregen, maar omdat het hier niet om een reguliere datingsite gaat is dit naar onze mening geen probleem. Dat de datingsite goed omgaat met jouw persoonlijke gegevens en betaalgegevens, is het belangrijkst. Omdat Citydate dit goed doet, kun je deze datingsite zeker betrouwbaar noemen.

Inschrijven bij Citydate

Je moet je alleen inschrijven bij Citydate als je inderdaad op speeddate wil gaan. Wil je jezelf inschrijven bij de datingsite, dan moet je je namelijk altijd eerst aanmelden voor een speeddate evenement van het bedrijf. Je kiest hierbij de datum van het evenement en de plaats van het evenement en pas als je dit hebt gedaan, kun je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Je vult nog enkele andere gegevens in en als je dit hebt gedaan, kies je een betaalmethode om jouw deelname aan het speeddate evenement mee te betalen. Na het selecteren van een betaalmethode en het invullen van een eventuele kortingscode, klik je op ‘Registreren’ om jouw profiel bij Citydate officieel aan te maken.

De kosten van Citydate

Om mee te doen met een speeddate evenement van deze site, betaal je altijd 33 euro. Dit lijkt misschien wat veel, maar omdat de kans groot is dat je een leuke single ontmoet via het speeddate evenement is dit zeker een aantrekkelijke prijs.

De mobiele app van Citydate

Citydate heeft geen mobiele applicatie, maar wel een responsive website die geschikt is voor mobiele apparaten. Denk hierbij aan smartphones van diverse merken, maar ook aan verschillende soorten tablets.

Acties en kortingen

Citydate heeft geregeld acties en kortingen. Kijk voor actuele kortingen en het laatste nieuws op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Citydate

Als je niet meer naar de speeddate evenementen van Citydate wil gaan, meld je je simpelweg niet meer aan voor nieuwe evenementen. Je bent tot niets verplicht, dus je hoeft je niet meer in te schrijven als je dit niet wil. Het uitschrijven van jouw profiel bij Citydate is dus niet nodig als je niet meer wil daten, want in dit geval schrijf je je simpelweg niet meer in voor nieuwe evenementen. Door jouw profiel te laten bestaan, kun je je in de toekomst nog altijd opnieuw aanmelden voor een speeddate evenement. Wij raden je daarom aan jouw profiel bij Citydate niet te verwijderen, maar je gewoon niet meer aan te melden voor nieuwe evenementen als je hier geen zin meer in hebt. Wil je later toch nog een keer speeddaten, dan kun je dit gewoon doen met je oude Citydate profiel.

6 Total Score
Citydate Review

Je moet je alleen inschrijven bij Citydate als je inderdaad op speeddate wil gaan.

Populariteit
6
Gebruikersgemak
6
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply