Chartella

Voor veel mensen zal Chartella een van de minder bekende online datingsites zijn. Dit is niet zonder reden, want Chartella is een vrij vage datingsite! Op de homepage van deze website is bijvoorbeeld weinig te vinden over de manier van werken van Chartella, het aantal actieve profielen op deze datingsite, enzovoorts. Het meest opvallende is nog dat de “Voorwaarden” op de website van Chartella niet in te zien lijken te zijn. Dit geeft dit datingnetwerk een enigszins onbetrouwbare indruk, omdat je geen idee hebt met welke voorwaarden je akkoord gaat bij het aanmaken van een account.

Een account aanmaken om singles te zoeken

Zoals reeds beschreven vind je op de homepage van Chartella nog weinig informatie over de leden die hier actief zijn. Je kunt op de homepage aangeven waar je naar op zoek bent, waarna je gevraagd zal worden om een account aan te maken. Het aanmaken van een account is vrij simpel, omdat je hier alleen een mailadres en wachtwoord voor in hoeft te vullen.

Doordat er op de homepage van deze datingsite ontzettend weinig informatie over de werking ervan gegeven wordt, haken veel singles af. Voor Chartella zijn immers nog tal van alternatieven te vinden, waarop wel beschreven staat hoe de datingsite werkt. Mocht je toch een profiel aanmaken, dan is het verstandig om niet direct te veel informatie over jezelf weg te geven. Je weet immers niet wat er met deze informatie gebeurt, door het ontbreken van de “Voorwaarden” op de website.

Pas op met nepprofielen

Juist doordat er zo weinig informatie over de manier van werken van Chartella te vinden is, kan deze datingsite populair zijn onder nepprofielen. Nepprofielen worden vaak door kwaadwillende mensen aangemaakt, die je geld afhandig proberen te maken. Vaak komen zij al snel met de vraag of je geld wilt storten voor een ziek familielid of de internetkosten. Wanneer je het geld niet overmaakt proberen deze mensen je een schuldgevoel aan te praten, om je alsnog over te halen. Wees hier alert op en maak nooit geld over voordat je iemand in het echt gezien hebt.

Voor- en nadelen van Chartella

Er zijn momenteel nog weinig voordelen over Chartella te bedenken, omdat de website nauwelijks inzicht geeft in haar manier van werken. Wel staat er op de homepage van de website aangegeven dat de datingsite volledig gratis is. Dit zou als een voordeel kunnen worden beschouwd, omdat veel andere datingsites kosten in rekening brengen voor het gebruik van veel functies. Het voornaamste nadeel van Chartella is het feit dat de “Voorwaarden” ontbreken.

 

6 Total Score
Review Chartella

Het voornaamste nadeel van Chartella is het feit dat de “Voorwaarden” ontbreken.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply