Chance 4 Romance

Voor een bezoek aan Chance 4 Romance is het belangrijk om de Engelse taal enigszins te kunnen spreken. De website is duidelijk vanuit het Engels naar het Nederlands vertaald! Dit valt onder meer te zien aan het feit dat er op verschillende pagina’s nog teksten vertaald moeten worden. Mocht je de Engelse taal niet spreken, dan is het lastig om te begrijpen wat je met de verschillende functies van deze datingsite kunt. Datzelfde geldt overigens voor het begrijpen van de voorwaarden van deze datingsite!

Tip: op zoek naar een Turkse datingsite? Bovenaan de website van Chance 4 Romance wordt de mogelijkheid geboden om de teksten naar het Turks te vertalen.

Een gratis account aanmaken

Bij Chance 4 Romance kun je, net als bij diverse andere online datingsites, een gratis profiel aanmaken. Wanneer je profiel aangemaakt is kun je deze voorzien van een foto, een persoonlijke tekst, enzovoorts. Een leuk extraatje van Chance 4 Romance is de mogelijkheid om je profiel van een persoonlijke video te voorzien. In deze video kun je meer over jezelf vertellen, een korte introductie geven, enzovoorts. Is het aanmaken van je profiel gelukt? Dan kun je beginnen aan je zoektocht naar een leuke single man of vrouw! Het is belangrijk om te weten dat je zonder profiel niet naar singles kunt zoeken.

Opvallend aan Chance 4 Romance is dat er weinig informatie bekend is over het aantal actieve leden, het aantal nepprofielen, enzovoorts. Dergelijke informatie is essentieel bij het beoordelen van een datingsite. Des te groter het aantal nepprofielen immers is, des te minder aantrekkelijk wordt een datingsite. Daarbij kan het lastig zijn dat sommige stukken tekst nog in het Engels worden weergegeven. Gelukkig heeft de website een overzichtelijke vormgeving, waardoor je functies over het algemeen snel gevonden hebt.

Berichten versturen met gratis credits

Voor het versturen van berichten naar andere leden moet je credits kopen. Gelukkig is er een mogelijkheid om gratis credits te verdienen, waardoor je alsnog gratis in contact kan komen met andere leden. In sommige gevallen komt het voor dat de organisaties achter datingsites nepprofielen inzetten om mensen geld afhandig te maken. Deze vaak veel te knappe single mannen of vrouwen versturen je ontzettend veel berichten, in de hoop dat je reageert. Per bericht wat je stuurt genereert de datingsite extra inkomsten, omdat je voor de credits moet betalen in veel gevallen.

Doordat deze datingsite de mogelijkheid biedt om gratis credits te verdienen is het lastig om te bepalen of hier nepprofielen actief zijn. Daarbij is er op de website van Chance 4 Romance zelf weinig informatie over het ledenbestand te vinden. Houd dit in ieder geval in je achterhoofd als je een profiel aanmaakt en op het punt staat om credtis te kopen.

Voor- en nadelen van Chance 4 Romance

Chance 4 Romance kan een leuke datingsite worden, mits de organisatie achter deze datingsite voor verschillende verbeteringen zorgt. Voordelen van deze datingsite zijn onder meer de mogelijkheid om gratis een account aan te maken, de mogelijkheid om filmpjes aan je profiel toe te voegen en de optie om gratis credits te verdienen. Een nadeel is echter dat er weinig informatie over de datingsite te vinden is en het lastig kan zijn om de Engelse teksten op de website te begrijpen als je zelf geen Engels spreekt.

 

6 Total Score
Review Chance 4 Romance

Account maken is gratis

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply