Buurtdating

Zoals de naam van datingsite Buurtdating.nl al doet vermoeden, richt deze datingsite zich op het vinden van singles bij jou in de buurt. Opvallend aan deze datingsite is het feit dat de website zich voornamelijk op seksdates richt en veel minder op het koppelen van mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wanneer je zelf naar een vaste partner of een blijvende vriendschap zoekt, is het verstandig om naar een andere datingsite te zoeken. Mocht je echter naar een single man of vrouw zoeken voor een eenmalige seksdate, dan is deze datingsite wel geschikt.

Groot aantal actieve nepprofielen

Wanneer je een account hebt aangemaakt voor Buurtdating, krijg je de mogelijkheid om te zoeken tussen de actieve profielen. Houd er rekening mee dat er een groot aantal nepprofielen op deze datingsite actief zijn. Dit blijkt ook uit de recensies die je op internet vindt over Buurtdating! Het idee achter nepprofielen is dat ze voor extra inkomsten voor de organisatie achter de datingsite moeten zorgen. Nepprofielen worden vaak beheerd door de mensen die de datingsite hebben opgezet. Je zult deze mensen dus nooit in het echt ontmoeten en degene met wie je praat is ook niet de knappe man of vrouw op de foto’s van een nepprofiel.

Door nietsvermoedende leden zo lang mogelijk aan de praat te houden, verdient de datingsite veel geld. Het kost je namelijk een aantal eurocent per verzonden bericht, wat de kosten al snel kan doen laten oplopen. Pas op het moment dat je een afspraak buiten de datingsite om wil maken zal je merken dat het om een nepprofiel gaat, omdat het profiel niet meer op je berichten zal reageren. Je bent dan vaak al veel geld verloren en zal diep teleurgesteld zijn.

Nepprofielen op datingsites herkennen

Het feit dat er op Buurtdating.nl gebruik gemaakt wordt van nepprofielen is niets nieuws, want er zijn veel meer soortgelijke datingsites die dit ook doen. De nepprofielen zijn een belangrijke inkomstenbron voor de datingsites. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een nepprofiel al snel te herkennen, zodat je kunt voorkomen dat je veel geld verliest! Kijk bijvoorbeeld nog eens naar de profielfoto van een profiel waarmee je aan het chatten bent. Wanneer de man of vrouw op deze profielfoto veel te knap lijkt te zijn voor een datingsite, gaat het vaak om een nepprofiel. Een nepprofiel kiest willekeurige foto’s van internet van vaak Oost-Europese, zeer knappe mannen en vrouwen.

Ook herken je nepprofielen op Buurtdating.nl aan de manier van praten. Nepprofielen zullen vaak erg weinig over zichzelf vertellen en vooral interesse in jouw leven tonen. Des te langer ze je immers aan het praten houden, des te meer credits betaal je ook voor het versturen van de berichten aan het nepprofiel. In sommige gevallen vraagt een nepprofiel zelfs rechtstreeks aan je of je geld over wilt schrijven. Vaak komen nepprofielen met verhalen over geldproblemen, waardoor ze de credits niet kunnen betalen of bijvoorbeeld niet naar hun zieke familielid kunnen reizen. Hoewel het heel verleidelijk kan zijn om geld over te maken, is dit logischerwijs sterk af te raden. Je zal degene achter het nepprofiel namelijk nooit meer zien!

Voor- en nadelen van Buurtdating

Buurtdating.nl biedt je helaas weinig voordelen als je op zoek bent naar een vaste relatie of een blijvende vriendschap. Wanneer je juist seksdates zoekt, kan het aanmaken van een account op Buurtdating.nl wel de moeite waard zijn. Houd er hierbij rekening mee dat er veel nepprofielen actief zijn en dat je per bericht moet betalen als je contact hebt met mensen. De kosten voor het contact met leden van de datingsite kunnen zo flink oplopen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply