Burble is geen datingsite, maar een social media netwerk. De website is opgericht om het gat na het opheffen van Hyves op te vullen. De datingsite wordt dan ook voornamelijk gebruikt door mensen die tot het einde actief waren op Hyves en door de opheffing van deze website in een zwart gat vielen. Het is niet duidelijk hoeveel mensen er precies actief zijn op het social media netwerk, maar het is wel duidelijk dat het zowel om jonge als oude mensen gaat.

Burble: voor jong en oud

De social media website Burble heeft geen specifieke doelgroep. Je kunt deze website gebruiken om contacten te leggen als je al wat ouder bent, maar ook als je nog erg jong bent. De website heeft bijvoorbeeld geen leeftijdsgrens. Dit betekent dat ook hele jonge kinderen zich in kunnen schrijven op de website. Of dit wenselijk is, is de vraag. Wel is het duidelijk dat de website niemand buiten wil sluiten en iedereen als lid accepteert.

Let op: dit is geen datingsite. Je kunt je best inschrijven op Burble als je een leuke partner zoekt, maar dit is niet het primaire doel van de website. Je gebruikt deze website simpelweg om met leuke mensen (zowel man als vrouw) in contact te komen.

De functies van Burble

Het is niet duidelijk wat voor functies Burble precies heeft. Omdat de website opgericht is om het gat van Hyves op te vullen, is het logisch dat de website ongeveer dezelfde functies heeft. Dit maakt de social media website niet echt uniek, maar dit is niet erg. Een social media netwerk hoeft namelijk niet uniek te zijn, als de website maar leuk is en goed werkt.

De plus- en minpunten van Burble

Schrijf je je in op social media netwerk Burble, dan profiteer je van diverse voor- en nadelen. De belangrijkste pluspunten en minpunten van de website worden hieronder kort opgesomd.

Pluspunten:

  • De website is volledig gratis te gebruiken.
  • Het is een Nederlands social media netwerk.
  • De website heeft geen leeftijdsgrens. Dit is voor jonge gebruikers interessant.

Minpunten:

  • Het is niet duidelijk hoeveel leden de website heeft.
  • Het is niet duidelijk welke functies de social media website precies heeft.
  • De datingsite kan wat gevaarlijk zijn voor hele jonge leden. Je weet namelijk niet wat voor mensen er verder actief zijn op de website. Ouders wordt dan ook op het hart gedrukt alert te zijn.

De kosten van Burble

Net zoals andere social media websites, is ook dit social media netwerk volledig gratis te gebruiken. Je hoeft niets te betalen, voor geen enkele functie van de website.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply