Bridge of Love

De betiteling van datingsite Bridge of Love doet mogelijk al vermoeden op welke doelgroep deze datingsite zich richt. De datingsite legt namelijk een brug tussen West-Europa en Oost-Europa! In het bijzonder tussen Nederland en Rusland. Veel Nederlandse mannen dromen van een knappe Ukrainische und Russiche vrouw. Andersom zijn veel Russische vrouwen op zoek naar een rijke, knappe West-Europese man, omdat zij in eigen land een vrij uitzichtloos bestaan hebben. Met Bridge of Love worden beide werelden samengebracht op een datingsite!

Profiel aanmaken op Bridge of Love

Voordat je op zoek kunt gaan naar een knappe Russische vrouw van Bridge of Love, zal je eerst een profiel aan moeten maken. Het aanmaken van een profiel is gelukkig erg simpel en verloopt snel! Met een gratis profiel kun je zoeken naar andere leden, maar is het nog niet mogelijk om berichten te versturen. Net zoals op veel andere online datingsites moet je voor het versturen van berichten credits kopen. Deze credits zijn relatief duur, waardoor je op de lange termijn veel geld kunt verliezen.

Opvallend is ook dat er volgens verschillende recensies veel nepprofielen actief zijn binnen dit datingnetwerk. Deze profielen worden door de beheerders van deze website zelf beheerd en zijn vooral bedoeld voor het vergroten van de inkomsten van deze datingsite. De nepprofielen proberen je zo lang mogelijk aan het lijntje te houden, totdat je het contact zelf stopt. In de tussentijd heb je al ontzettend veel credits moeten betalen om het contact met het nepprofiel te kunnen onderhouden.

Nepprofielen op Bridge of Love herkennen

Het herkennen van nepprofielen op Bridge of Love is niet eenvoudig. Vaak wordt er juist gebruik gemaakt van de foto van een Russische vrouw, die vaak iets knapper zijn dan de West-Europese vrouwen op datingsites. Zo valt een nepprofiel vaak meteen op! Bij deze datingsite is dit lastiger, omdat er enkel Russische vrouwen actief zijn. Gelukkig zijn er verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het achterhalen van de betrouwbaarheid van profielen op de datingsite.

Denk bijvoorbeeld aan het feit dat nepprofielen je vaak zo lang mogelijk aan de praat proberen te houden, zonder diepgaande gesprekken met je te voeren. Vaak blijven de nepprofielen om informatie over jezelf vragen. Zo ben je steeds weer geneigd om te reageren. Wie vindt het immers niet leuk als er naar hem of haar gevraagd wordt door een knappe Russische vrouw?

Voor- en nadelen van Bridge of Love

Duidelijk is dat Bridge of Love een online datingsite met twee gezichten is. Enerzijds biedt de datingsite de mogelijkheid om leuke singles uit Rusland te ontmoeten, maar anderzijds zijn er veel nepprofielen op de datingsite actief. Doordat vaak niet direct duidelijk is dat je met een nepprofiel aan het praten bent, is de kans groot dat je veel geld verliest. Dit is zonde!

Er zijn verschillende datingsites die dezelfde mogelijkheden aanbieden en zich eveneens specifiek op dating tussen Nederlandse mannen en Oost-Europese vrouwen richten. Je doet er verstandig aan om voor deze datingsites te kiezen, om hoge kosten en grote teleurstellingen te voorkomen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply