Be2 is een van de grotere datingsites van het land, die door iedereen gebruikt kan worden om in contact te komen met leuke singles. Het maakt niet uit hoe oud je bent (als je maar ouder bent dan de minimale leeftijd van 18 jaar), wat voor geslacht je hebt en wat je seksuele geaardheid is: je kunt deze datingsite gebruiken om leuke mensen te ontmoeten via het internet. Meer weten over deze datingsite? Lees dan meer over Be2 in deze uitgebreide review.

De betrouwbaarheid van Be2

Be2 staat wereldwijd bekend als een betrouwbare datingsite. Dit komt onder andere omdat de datingsite eerlijk en transparant is over hoe de website met (gegevens van) leden omgaat, hoe de datingsite precies werkt en wat de datingsite doet om privacy van leden te beschermen. Daar komt nog bij dat de datingsite zich inzet om fake leden van de website te weren, zodat echte leden van Be2 geen last hebben van fake profielen als ze op zoek zijn naar hun ideale partner.

Het enige minpunt van Be2 met oog op de betrouwbaarheid van deze datingsite, is dat de datingsite geen keurmerken heeft gekregen. Keurmerken zijn niet verplicht en het ontbreken van een keurmerk wil niet zeggen dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar een keurmerk is wel een pluspunt op het gebied van de betrouwbaarheid van een datingsite. Heeft een datingsite een keurmerk gekregen, dan heb je als lid de onafhankelijke garantie dat het om een eerlijke, veilige en betrouwbare datingsite gaat.

Inschrijven bij Be2

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven bij Be2 als je deze datingsite wil gebruiken om in contact te komen met leuke singles. Zo vul je enkele persoonlijke gegevens in, beantwoord je alle vragen van de persoonlijkheidstest van Be2 en vul je jouw profiel met informatie over jezelf als persoon. Heb je dit gedaan, dan voeg je een foto van jezelf toe aan je profiel en kun je aan de slag met online daten. Het aanmaken en invullen van een profiel kost al met al ongeveer vijf tot tien minuten tijd, afhankelijk van hoe lang je moet nadenken over de gegevens die je invult en in welke mate je jouw profiel vult met persoonlijke informatie.

De kosten van Be2

Je kunt je gratis inschrijven op Be2 en het bekijken van profielen van andere leden kan ook geheel kosteloos, maar het kost wel geld om berichten te sturen naar andere leden van de datingsite. Wil je echt in contact komen met de singles die je in het ledenbestand van Be2 tegenkomt, dan moet je een premium lidmaatschap afnemen. De kosten voor het premium lidmaatschap van Be2, zijn als volgt:

  • Drie maanden voor 49,90 euro per maand.
  • Zes maanden voor 24,90 euro per maand.
  • Twaalf maanden voor 19,90 euro per maand.

Met het premium lidmaatschap kun je niet alleen berichten sturen naar andere leden, maar ook zien welke leden jouw profiel hebben bekeken. Daarnaast worden de eigen foto’s op het profiel duidelijk zichtbaar voor andere leden, zodat je meer slagingskans hebt met het premium lidmaatschap van Be2.

De mobiele app van Be2

Be2 is een populaire datingsite die in meerdere landen opereert, dus je zou denken dat deze datingsite ook een mobiele applicatie heeft. Toch is dit helaas nog niet het geval, wat betekent dat mobiel daten op de smartphone of tablet nog altijd via de webbrowser op het apparaat moet. Of Be2 nog een mobiele app gaat laten maken, is nog niet bekend.

Uitschrijven bij Be2

Wil je geen gebruik meer maken van het online dating platform van Be2, bijvoorbeeld omdat je al een leuke partner hebt gevonden via de datingsite of omdat je de datingsite toch niet zo fijn vindt werken? Dan kun je je gemakkelijk en snel uitschrijven bij deze datingsite.

Om je uit te schrijven bij Be2, volg je de volgende stappen:

  1. Log je in bij de datingsite door gebruik te maken van jouw standaard inloggegevens.
  2. Ga naar ‘Mijn profiel’ en klik vervolgens op ‘Instellingen’.
  3. Vul het wachtwoord in dat aan jouw profiel gekoppeld is en kies voor de optie om jouw profiel te verwijderen.

Heb je jouw keuze bevestigd, dan wordt jouw profiel meteen van de datingsite verwijderd en worden jouw gegevens uit de database van Be2 gehaald. Let op: heb je nog openstaande abonnementsdagen? Dan kun je deze niet meer gebruiken (ook niet op een ander profiel!) en kun je geen geld terugkrijgen voor de abonnementsdagen die je niet hebt gebruikt door het verwijderen van jouw profiel.

 

7 Total Score
Be2 Review

Be2 staat wereldwijd bekend als een betrouwbare datingsite

Populaiteit
7
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6
Klantenservice
6.5
Kosten
6.5
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply