Appmetmij

De betiteling van datingsite Appmetmij.nl doet wellicht vermoeden dat de berichten die je via deze datingsite verstuurt via chatdienst Whatsapp verlopen. Veel mensen gebruik immers het zelfbenoemde werkwoord “appen” voor het contact wat zij via deze app hebben. De datingsite Appmetmij.nl heeft echter geen enkele connectie met deze chatdienst, wat de naam wat verwarrend maakt. Op deze datingsite kun je leuke singles uit Nederland en België ontmoeten. Voordat je een match kunt zoeken dien je een profiel aan te maken.

Gratis je profiel maken bij Appmetmij.nl

Om leuke matches te kunnen vinden moet je een profiel aanmaken. Het aanmaken van een profiel is geheel kosteloos en kost vaak niet meer dan een paar minuten. Houd er echter wel rekening mee dat je met een gratis profiel alleen naar matches kunt zoeken. Het is in dit geval nog niet mogelijk om ook daadwerkelijk contact met de matches op te nemen. Bij het invullen van je profiel kun je gratis credits verdienen. Des te vollediger je profiel dus is, des te meer gratis credits krijg je ook van de datingsite.

Voor het versturen van berichten dien je credits te kopen. Per bericht betaal je een credit, waarbij het ontvangen van privéberichten wel gratis is. De credits kun je ook voor verschillende andere functies op de website gebruiken. Het gebruik van een creditsysteem door Appmetmij.nl is niet nieuw. Er zijn ontzettend veel datingsites die een dergelijk systeem gebruiken om inkomsten te genereren.

Grote diversiteit aan profielen

Binnen het datingnetwerk van Appmetmij.nl vind je een grote diversiteit aan profielen. Denk aan single mannen en single vrouwen, mensen in de vijftig en jongeren, enzovoorts. Ook het doel waarmee deze profielen aangemaakt worden kan per persoon verschillen. De een is bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een seksdate, terwijl anderen een profiel aanmaken om de ware liefde te vinden. Houd er rekening mee dat veel profielen en berichten erotisch getint kunnen zijn.

Naast deze profielen van echte mensen, zijn er volgens diverse recensies op internet ook nepprofielen actief. De nepprofielen worden door de organisatie achter een datingsite ingezet om de inkomsten te verhogen. Door je een lange tijd aan de praat te houden moet je veel credits betalen, waardoor je veel geld kwijtraakt. Het zal uiteindelijk nooit op een date uitlopen als je contact hebt met deze nepprofielen.

Hoe herken ik een nepprofiel op Appmetmij.nl?

Om hoge kosten en grote teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om een nepprofiel te leren herkennen. Vaak herken je een nepprofiel allereerst aan een veel te knappe profielfoto. Wanneer je realistisch nadenkt, dan zal je al snel inzien dat een dergelijke man of vrouw nooit op een datingsite als Appmetmij.nl actief zou zijn. Probeer deze profielen te vermijden en trap niet in de verleidelijke profielfoto’s van deze singles.

Voor- en nadelen van Appmetmij.nl

Deze datingsite heeft verschillende nadelen. Het meest voor de hand liggende nadeel is het feit dat er nepprofielen op de website actief zijn, in combinatie met het gebruikte creditsysteem. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kosten voor het gebruik van deze datingsite al snel hoog oplopen. Je hebt hierbij geen enkele garantie dat het contact ook op een date uitloopt.

Een voordeel van Appmetmij.nl is de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken. Ook het erotisch getinte contact wat je hier met vrouwen hebt kan een reden zijn om deel te nemen aan dit datingnetwerk.

 

6 Total Score

2 Comments
 1. Reply
  daniel van hoe november 12, 2018 at 3:32 pm

  moeilijk te berijken bij eventuele storing , v b , ik probeer credit te kope maar mijn betaling lukt niet, er staar zeker geld genoeg op mijn rekening. Krijg antwoord je betaling word wegens veiligheids redenen niet aanvaard . Ik ben reeds meer dan 3 jaar op deze site en heb nog nooit dat probleem gehad. Als ik wil schrijven op een nieuw tabblad om deze fout melding te laten weten aan appmetmij lukt het niet . Het is de enige manier waardoor ik mijn vriendin kan bereiken . Los dit a u b zovlug mogelijk op

 2. Reply
  fasco oktober 11, 2017 at 8:54 am

  Slim opgezet, handige jongens en maar naar antwoorden blijven vragen o.a. Wat voor werk doe je, volgende vraag hoeveel kinderen, ben je allang alleen etc etc ,en maar credits afschrijven.
  Eind resultaat 0,00 Ik ben er helemaal klaar mee.

Leave a reply