Anoniemdaten

Anoniemdaten.nl is een casual datingsite, ofwel een datingsite die je gebruikt om seksuele contacten op te doen. Het staat misschien niet zo duidelijk vermeld op de datingsite, maar de leden van deze website zijn niet op zoek naar liefde. Zij willen een leuk contact om mee te chatten (over seks), een keer mee af te spreken of zelfs een langdurige seksuele relatie mee te starten.

De leden van Anoniemdaten.nl

Het ledenbestand van Anoniemdaten.nl is erg divers. Zo heeft de datingsite veel single leden, maar ook veel leden die al een partner hebben en op de website iemand zoeken om vreemd mee te gaan. Ook zijn er stelletjes lid van de datingsite. Zij willen niet vreemd gaan, maar zoeken iemand om samen seks mee te hebben. Wat voor seksueel contact je ook zoekt: door het gevarieerde ledenbestand van Anoniemdaten.nl is de kans groot dat je jouw ideale seksuele contact op deze website vindt.

Een nadeel van deze datingsite, is dat de website duidelijk minder vrouwelijke leden heeft. Voor vrouwen is dit alleen maar fijn, maar voor mannen is dit zeker een minpunt. Ben je als man op zoek naar een vrouwelijk seksueel contact, dan moet je door het kleine aantal vrouwelijke leden op de website wel extra je best doen.

Anoniem daten op Anoniemdaten.nl

Veel mensen die zich bezig houden met casual dating, doen dit liever anoniem. Gelukkig is dit op deze datingsite zeker mogelijk. Zo kun je je inschrijven met een nickname en zien de leden van de datingsite de andere gegevens die je achterlaat bij het inschrijven, absoluut niet. Ook kies je zelf of je met herkenbare foto wil daten of liever met een onherkenbare foto wil chatten. Je hebt dus zelf in de hand wat je wel en niet aan andere leden laat zien en dit is wel zo prettig.

De plus- en minpunten van Anoniemdaten.nl

De datingsite Anoniemdaten.nl heeft enkele plus- en minpunten. De belangrijkste pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite.
  • De datingsite maakt anoniem daten mogelijk.
  • De datingsite heeft een gevarieerd ledenbestand.

De minpunten van de website, zijn de volgende:

  • De kosten van de datingsite zijn niet duidelijk.
  • Er zijn veel meer mannen dan vrouwen actief op de website.

De kosten van Anoniemdaten.nl

Als je je (gratis) inschrijft op deze datingsite, krijg je enkele credits om berichten te kunnen versturen. Met deze credits kun jij de datingsite en de leden van de website een beetje leren kennen. Wil je de datingsite blijven gebruiken? Dan moet je hierna extra credits kopen. Wat de kosten van deze credits zijn, is niet bekend. Dit staat niet duidelijk vermeld op de website. Hier kom je dus pas achter als je inderdaad credits wil gaan kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply