Afspraakje.eu

Afspraakje.eu is een datingsite die al sinds het jaar 2008 bestaat. Het is een beetje een vreemde website, want volgens de datingsite zelf zijn de diensten van de website volledig gratis te gebruiken. Lees je echter de Algemene Voorwaarden van de datingsite, dan zie je dat dit niet zo is. Je kunt je gratis inschrijven op Afspraakje.eu, maar de datingsite maakt zeker gebruik van betaalde lidmaatschappen.

De leden van Afspraakje.eu

Afspraakje.eu richt zich op single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een relatie. Toch zijn er op de website ook mensen actief die seksuele contacten op willen doen, maar dit aantal is wel beduidend kleiner dan het aantal serieuze singles op de website. Een nadeel van deze datingsite, is dat er op deze website ook fake profielen actief zijn. Dit zie je niet direct als je op de homepage van de website kijkt en als je de leden van de datingsite onder de loep neemt, maar het staat wel in de Algemene Voorwaarden van de datingsite. Wees dus op je hoede als je je inschrijft op deze datingsite, want er zijn fake profielen actief die jou geld af proberen te troggelen.

De plus- en minpunten van Afspraakje.eu

Het online daten op Afspraakje.eu heeft enkele plus- en minpunten. De pluspunten van de website, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven op de datingsite.
  • De datingsite is al actief sinds 2008 en heeft dus veel ervaring in de online dating markt.

De minpunten van de website, zijn de volgende:

  • De datingsite lijkt gratis, maar is niet volledig gratis te gebruiken.
  • De datingsite richt zich niet op een specifieke doelgroep. Zo heeft de website serieuze singles in het ledenbestand, maar ook mensen die seksuele contacten op willen doen.
  • De datingsite maakt gebruik van fake profielen, die ten koste van jou geld proberen te verdienen.

De kosten van Afspraakje.eu

Afspraakje.eu lijkt helemaal gratis te zijn, maar is dit in feite niet. Hoeveel je precies moet betalen voor deze datingsite, is niet bekend. In de Algemene Voorwaarden van de website wordt gesproken over betaalde lidmaatschappen, maar de kosten van deze lidmaatschappen worden niet vermeld. Wat je moet betalen voor deze datingsite, is dus niet duidelijk. Hier kom je waarschijnlijk pas achter als je de datingsite al gebruikt en ineens geconfronteerd wordt met kosten.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply