Online datingsite 2Day.nl is een van de vele datingnetwerken waarbinnen je leuke singles bij jou in de buurt kunt vinden. Opvallend aan 2Day.nl is echter dat deze datingsite zich niet alleen op mensen richt die naar een serieuze relatie zoeken, ook voor een seksdate ben je bij 2Day.nl aan het juiste adres. Veel van de profielen die op deze datingsite actief zijn hebben een erotisch tintje, door de foto’s of informatie die binnen deze profielen te vinden is. Ook is een groot deel van de profielen van datingsite 2Day.nl sterk verouderd. Deze profielen zijn vaak al meerdere jaren niet gebruikt, waardoor de kans op een reactie erg klein is. Toch kan het de moeite waard zijn om deze datingsite nog eens nader te bekijken!

Een profiel aanmaken bij 2Day.nl

Voordat je op zoek kunt gaan naar leuke matches bij jou in de buurt, dien je een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis, maar voor het gebruik van verschillende functies dien je te betalen. Zo is het versturen van privéberichten aan andere leden niet gratis, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Om privéberichten te kunnen versturen dien je credits te kopen. Hierbij geldt dat des te meer credits in een keer gekocht worden, des te voordeliger dit ook wordt.

Houd er rekening mee dat je bij de aanschaf van deze credits geen enkele garantie op succes hebt. Het kan dus voorkomen dat je veel geld voor de credits betaalt, zonder dat je zeker weet dat je een leuke match vindt binnen dit datingnetwerk. Reden genoeg om goed op je hoede te zijn bij het selecteren van matches.

Recensies van andere websites

Op internet zijn verschillende, overwegend negatieve recensies te vinden over 2Day.nl. Zo wordt er regelmatig geklaagd over het aantal nepprofielen wat op deze datingsite actief is. Met deze nepprofielen proberen organisaties achter datingsites voor extra inkomsten te zorgen. Deze profielen proberen je zolang mogelijk aan het lijntje te houden, waardoor je blijft betalen voor het versturen van berichten. Het spreekt voor zich dat het contact met een nepprofiel nooit op een serieuze date uit zal lopen.

Ook valt er in verschillende recensies te lezen dat je als man zijnde vaak direct wordt overspoeld met seksueel getinte berichten. Deze berichten worden, zoals je wellicht verwacht, door de nepprofielen toegestuurd. Door de knappe vrouw op de profielfoto van deze nepprofielen is de verleiding erg groot om deze profielen een bericht terug te sturen. Trap hier echter niet in! Het is zeer ongebruikelijk dat mensen direct over seks beginnen in hun eerste berichten.

Herkennen van nepprofielen loont

Om te voorkomen dat je veel geld betaalt voor het contact wat je met nepprofielen hebt, is het raadzaam om nepprofielen te leren herkennen. Dit is vaak makkelijker dan veel mensen denken! Naast het feit dat nepprofielen vaak meteen over seksdates beginnen, zijn ze aan verschillende andere aspecten te herkennen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat nepprofielen vaak een profielfoto hebben van een veel te knappe man of vrouw. Wanneer je realistisch nadenkt zal je weten dat dergelijke mannen en vrouwen niet op een datingsite als 2Day.nl actief zijn.

Voor- en nadelen van 2Day.nl

Het moge duidelijk zijn dat men niet heel positief is over datingsite 2Day.nl. Het grote aantal nepprofielen is het belangrijkste nadeel van deze datingsite, in combinatie met de credits die je moet kopen voor het versturen van berichten. Als voordeel zou kunnen worden aangedragen dat 2Day.nl een geschikte datingsite is voor mensen die seksueel getinte berichten willen versturen en ontvangen. Tot een seksdate zal het in veel gevallen echter nooit komen.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply