Tilburgdating.nl

Zoals de naam van Tilburgdating.nl al doet vermoeden, richt deze datingsite zich op het koppelen van single mannen en vrouwen uit de regio Tilburg. Op voorhand lijkt deze datingsite ideaal te zijn voor mensen uit deze buurt, omdat zij enkel singles treffen die bij hen in de buurt wonen. Toch blijkt het in de praktijk iets anders te liggen! Op Tilburgdating.nl zijn veel nepprofielen actief, zo blijkt uit recensies op internet. Met nepprofielen proberen de beheerders van een datingsite als Tilburgdating.nl hun ledenbestand op te vullen. Des te meer profielen er immers actief zijn, des te verleidelijker is het om zelf ook een account aan te maken.

Nepprofielen zijn logischerwijs fictief en niet van de mensen op de profielfoto’s van deze nepprofielen. Wanneer je met een nepprofiel in contact bent gekomen, zal dit nooit op een serieuze date uitlopen. De nepprofielen worden namelijk door de mensen achter de datingsite beheerd en zijn er voornamelijk op gericht om de inkomsten van de datingsite te verhogen. Des te langer jij immers met deze nepprofielen blijft praten, des te meer credits kost dit je ook!

Een profiel aanmaken bij Tilburgdating.nl

Voordat je de profielen van andere leden op datingsite Tilburgdating.nl kunt bekijken, zal je eerst zelf een profiel aan moeten maken. Het aanmaken van een profiel is gratis! Met dit profiel kun je weliswaar andermans profiel bekijken, maar is het nog niet mogelijk om berichten te sturen. Voor het versturen van berichten moet je credits kopen. Des te meer credits je in een keer bestelt, des te voordeliger dit ook voor je wordt. Het kan dus aantrekkelijk zijn om in een keer een groot aantal credits te kopen als je een leuke match gevonden denkt te hebben.

Het gebruik van een creditsysteem is heel gebruikelijk binnen de datingwereld. Er zitten echter ook risico’s aan een dergelijk systeem. Zeker wanneer je voor een langere tijd contact met iemand hebt, kunnen de kosten flink oplopen. Je hebt echter geen enkele garantie dat dit contact ook uitloopt op een date met je match. In het geval van nepprofielen betaal je bijvoorbeeld ontzettend veel voor de credits, maar zal je nooit een date hebben. Dit is zonde van je geld!

Leuke matches vinden en contacteren

Met je gratis profiel kun je in alle rust op zoek gaan naar leuke matches bij jou in de buurt. Maak gebruik van de zoekfunctie en filter het ledenbestand op de leeftijd van mensen, hun woonplaats, enzovoorts. Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar een berichtje sturen. Bouw het contact rustig op en ga niet te snel over op het uitwisselen van telefoonnummers. Gezien het feit dat er met credits gewerkt wordt, kan dit heel aantrekkelijk lijken. Dat is het echter niet! Wanneer je direct telefoonnummers uit zou wisselen, zou je telefoonnummer misbruikt kunnen worden door kwaadwillende personen. Na een paar berichten te hebben uitgewisseld is het lastig om te bepalen hoe betrouwbaar iemand is.

Voor- en nadelen van Tilburgdating.nl

Tilburgdating.nl is een leuke datingsite voor mensen die op zoek zijn naar single mannen en vrouwen uit de omgeving van Tilburg. Het is echter belangrijk om je te beseffen dat er nepprofielen binnen dit datingnetwerk actief zijn. Nepprofielen zijn vooral uit op je geld, waardoor je het contact met deze nepprofielen zo snel mogelijk moet verbreken. Je herkent een nepprofiel bijvoorbeeld aan het feit dat zij vragen over het uitwisselen van telefoonnummers of Skype-adressen zullen ontlopen. Ook het gebruik van een creditsysteem binnen dit datingnetwerk kan als een nadeel worden beschouwd.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply