Hapje Daten

Hapje Daten is een online datingsite die anders werkt dan het merendeel van de hedendaagse datingsites. Op Hapje Daten ga je namelijk niet zelf op zoek naar leuke matches, maar kun je je inschrijven voor een etentje die door de organisatie achter de datingsite georganiseerd wordt. Zo kun je tijdens het eten nieuwe matches leren kennen en heb je direct een eerste date gehad! Een leuke manier om mensen te leren kennen.

Profiel aanmaken bij Hapje Daten

Om deel te kunnen nemen aan de datingactiviteiten die door Hapje Daten georganiseerd worden dien je eerst een profiel aan te maken. Je kunt je hierbij gratis inschrijven, waarna je een uitgebreide vragenlijst voorgeschoteld krijgt. Op basis van deze vragenlijst word je door de organisatie achter Hapje Daten aan een andere deelnemer gekoppeld. In totaal zullen er maximaal tien koppels per datingevenement meedoen.

De kosten voor de deelname aan een evenement bedragen eenmalig 65 euro. Voor dit geld geniet je van een driegangenmenu en krijg je tevens drie gratis drankjes. Het evenement wordt begeleid door iemand van Hapje Daten.

Meerdere dates op een avond

Tijdens de datingavond leer je niet een match kennen. Bij iedere gang kom je op een andere plek te zitten, zodat je in totaal minimaal drie mensen beter leert kennen. Dit maakt de kans op het vinden van een leuke date het grootst en voorkomt daarbij ongemakkelijke situaties! Daarbij ontstaat er tijdens het eten een zeer ongedwongen sfeer, omdat deelnemers eens in de zoveel tijd van plek wisselen om anderen te leren kennen.

Nadat het diner is afgelopen kun je telefoonnummers uitwisselen met de personen die je op de avond hebt leren kennen. Dit is vanzelfsprekend geen verplichting, maar geheel vrijblijvend! Mogelijk heb je bij sommige matches geen klik, waardoor je geen vervolgdate hoeft.

Eten in de Randstad

Een nadeel aan het concept van Hapje Daten is dat de diners tot nu toe steeds binnen de Randstad georganiseerd worden, namelijk in Utrecht, Leiden en Den Haag. Dit maakt dat Hapje Daten niet voor iedere single interessant zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan mensen die vanuit Noord-Nederland moeten komen. Voor hen is het een behoorlijke reis naar West-Nederland, zonder dat je de garantie hebt op een geschikte match. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze etentjes in de toekomst ook in andere delen van Nederland georganiseerd zullen worden.

Voor- en nadelen van Hapje Daten

Hapje Daten heeft verschillende voor- en nadelen! Hoewel het een ontzettend origineel concept is ten opzichte van andere datingsites, is Hapje Daten minder geschikt voor mensen uit Noord-Nederland. De relatief lage prijzen en het vrijblijvende karakter van Hapje Daten maken het zeker de moeite waard om dit concept eens te proberen. Het kan erg leuk zijn om hier samen met een vriend of vriendin heen te gaan.

Tip: geef een etentje via Hapje Daten cadeau aan een vrijgezelle kennis! Er is niets leuker dan samen uiteten te gaan om een partner te vinden voor deze kennis.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply