Fotodate.nl is een datingsite die je gebruikt om in contact te komen met singles over de hele wereld. Door de domeinnaam van de website lijkt deze datingsite Nederlands te zijn, maar in feite gaat het om een Engelse website. Sterker nog, het aantal Nederlandse leden lijkt niet erg groot. Je kunt deze datingsite daarom het beste gebruiken als je in contact wil komen met singles uit allerlei andere landen, niet specifiek uit Nederland.

De leden van Fotodate.nl

De leden van Fotodate.nl komen uit allerlei verschillende landen. Denk hierbij aan Duitsland, Ierland en Polen, maar ook uit de Verenigde Staten, Maleisië en ga zo maar door. Vind je het leuk om in contact te komen met singles uit andere landen, dan is deze datingsite zeker iets voor jou. Wil je alleen in contact komen met Nederlandse singles, dan kun je je beter inschrijven voor een andere datingsite. Er zijn op deze website namelijk niet veel Nederlandse singles actief.

Inschrijven bij Fotodate.nl

Je kunt je gratis inschrijven bij Fotodate.nl. Twijfel je of deze datingsite wel of niet bij jou past, dan kun je de website gratis proberen. Vind je de datingsite toch niks, dan ben je in ieder geval geen geld kwijt. De Algemene Voorwaarden doorlezen voor je je inschrijft heeft overigens niet zo veel zin, want dit document is in het Engels opgesteld. Omdat er veel ingewikkelde (juridische) begrippen in staan, zullen veel mensen de Algemene Voorwaarden niet begrijpen.

De plus- en minpunten van Fotodate.nl

De pluspunten van de datingsite Fotodate.nl, zijn de volgende:

  • Je kunt je gratis inschrijven.
  • Wil je singles uit andere landen ontmoeten, dan is deze website zeker iets voor jou.

De belangrijkste minpunten van de datingsite – en dat zijn er helaas iets meer – zijn de volgende:

  • Het doel van de datingsite is niet helemaal duidelijk. Waar de naam van de datingsite vandaan komt, wordt bijvoorbeeld niet op de website uitgelegd. Dit maakt de datingsite wat vaag.
  • Er zijn weinig Nederlandse dames en heren actief op de website.
  • Het is niet duidelijk hoeveel actieve leden de datingsite heeft.
  • De Algemene Voorwaarden zijn in het Engels opgesteld.
  • Het is niet duidelijk wat je moet betalen om deze datingsite te kunnen gebruiken.

 

De kosten van Fotodate.nl

Er is weinig bekend over de kosten van Fotodate.nl. Het is duidelijk dat je je gratis in kunt schrijven voor de datingsite, maar het is niet duidelijk of de datingsite ook gratis blijft als je je eenmaal hebt ingeschreven. De meeste datingsites hebben bepaalde beperkingen voor gratis leden, dus wij verwachten dat dit ook bij Fotodate.nl het geval zal zijn. We weten dit echter niet zeker, want de datingsite is niet duidelijk over de kosten van het online daten.

 

6 Total Score

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply